Ako otehotnieť?

veronika

ahojte som nesskutočne rada, že existuje niečo také ako toto, nedarí sa nám mať babo ale po prečítaní týchto príspevkov, ktoré mi padli ako balzam na dušu som pokojnejšia budem v klude a nech to príde samo.

akinom

Keď vraváš že ste zdraví, predpokladám že Vás vyšetril odborník. Skúste zmenu prostedia, nemyslieť len na to a ja som konkrétne otehotnela ihneď po vysadení /i keď neplánovanom/ antikoncepcie. Ale taká romantická dovolenka podľa mňa robí zázraky.

janka

taka rada ktora aj nam asi pomohla"po milovaní si vylož zadocek do vysky na vankuse alebo na mileho ako uz uznas za vhodne" skus nam to asi pomohlo mame dve krasne dcery a to som otehotnela po 1,5 roku manzelstva

ivette

S tou antikoncepciou je to dobre, ale ucite to, Veronika, nevyries tu na fore, ale u doktora. Lieky na plodnost, ako si to nazvala Ti len tak v lekarni nedaju a prave lekar vyberia najvhodnejsiu liecbu pre Teba. Inak by si si mohla aj ublizit. Ale hlavne sa uvolni.

ivette

Hlavne nestresuj, pretoze tak sa sama pripravujes o moznost otehtotiet. Moja znama sa liecila z neplodnosti 7 rokov a nepodarilo sa im otehotniet. Ked potom zacali stavat dom a ona mala v hlave uplne ine myslienky, otehotnela. Musis sa uvolnit a nie napata cakat na vysledok, skratka sexovat pre radost. Ak sa po roku nepodari otehotniet, vtedy je cas na lekara.

steaska

S manželom sme sa pokúšali o bábo, pol roka sa nedarilo, tak som šla k doktorovi. Chodievala som na folikulometriu a zistil že mi nedozrievajú vajíčka. Navrhol mi počkať alebo lieky Clostilbegyt. Podarilo sa to na prvý krát. Teraz má Matúško 14 mesiacov

marieta

Ahojte! No myslela som, ze ak raz budem chciet babo, nebude to problem. No uz sa to stalo problemom. A si to tak je, ze clovek co chce nema a co nechce ma.... smutne