Prosím vas som už zufala ,po 7 mesiacoch snaženia sa o babo sa nam stale nedari.Kazdy mesiac cakame a stale nic.Sme mladi,zdravi a nevieme kde je problem. Neviete o nejakych liekoch na plodnost,alebo niečo čo by pomohlo.Pekne dakujem.
Keď vraváš že ste zdraví, predpokladám že Vás vyšetril odborník. Skúste zmenu prostedia, nemyslieť len na to a ja som konkrétne otehotnela ihneď po vysadení /i keď neplánovanom/ antikoncepcie. Ale taká romantická dovolenka podľa mňa robí zázraky.
taka rada ktora aj nam asi pomohla"po milovaní si vylož zadocek do vysky na vankuse alebo na mileho ako uz uznas za vhodne" skus nam to asi pomohlo mame dve krasne dcery a to som otehotnela po 1,5 roku manzelstva
Hlavne nestresuj, pretoze tak sa sama pripravujes o moznost otehtotiet. Moja znama sa liecila z neplodnosti 7 rokov a nepodarilo sa im otehotniet. Ked potom zacali stavat dom a ona mala v hlave uplne ine myslienky, otehotnela. Musis sa uvolnit a nie napata cakat na vysledok, skratka sexovat pre radost. Ak sa po roku nepodari otehotniet, vtedy je cas na lekara.
Magen... HAK - hormonalna antikoncepsia
Ahojte! No myslela som, ze ak raz budem chciet babo, nebude to problem. No uz sa to stalo problemom. A si to tak je, ze clovek co chce nema a co nechce ma.... smutne