Ako otehotnieť?

Milacik5582

chcem sa spytat mam dve deti ale cisarskym rezom a chcela by som este jedno ale mam podviazane vajecniky ci sa to da operacne odstranit?vysledky mam v poriadku a strasne by som chcela este jedno dieta......DAKUJEM

enjoy

Orálny sex vám môže pomôcť otehotnieť!
Áno, iste sa nejedna z vás po prečítaní dnešného nadpisu článku začudovala, ale je to skutočne tak. Vedci niekedy prídu na také prekvapivé a zarážajúce zistenia, ktoré by „normálnemu smrteľníkovi“ snáď ani nenapadli! www.najmama.sk

Well

S každým dalším kilogramem tuku navíc se šance na početí u ženy snižuje. Vyjádřeno indexem BMI, s každou další jednotkou navíc směrem k závažné obezitě klesá šance na početí asi o 4 procenta.

BMI index vyjadřuje poměr výšky a váhy. Hodnoty od 25 do 30 jsou považovány za nadváhu a hodnoty nad 30 vyjadřují již obezitu. Vědci z amsterdamského Akademického lékařského centra prokázali silný vztah mezi hodnotou BMI a šancí na početí u žen. U žen s obezitou v hodnotách BMI 30 až 35 poklesla šance na početí o 4 procenta. U závažně obézních s hodnotami nad 35 však byla šance na početí až o 50 procent nižší ve srovnání s těmi ženami, které měly BMI mezi 21 a 29.

„Se zvyšujícím se počtem obézních je tohle velmi závažné zjištění. Myslíme si, že by ženy měly být informovány o jejich menší šanci na početí kvůli nadváze. Myslíme si, že po zhubnutí by se šance na početí mohla zlepšit bez nutné léčby,“ prohlásil vedoucí autor studie Jan Willem van der Steeg.

Zpráva k výzkumu byla publikována v odborném časopise Human Reproduction.

Eva27

Baby caute,

moje kamosky uzivali gynex. Jedna nim upravila menstruaciu, druhej sa podarilo otehotniet. ja som teraz 2 mesiace od vysadenia antikoncepcie. Predtym ked som vysadila, tak som mala hormonalnu poruchu. teraz nic. menstruaciu som dostala presne na den. kombinujem wild yam a gynex.

na ceskych strankach som citala vela pozitivnych reakcii na gynex co sa tyka otehotnenia. je to cisto prirodne, takze pokazit by ste s tym nemali nic.

sroti

asterion dakujem,my mavame pauzu aj tyzden len ako sa nam stale nedari neviem musim zajt k doktorovi a uvidime.pocula som ze najlepsie je to zo zadu alebo mat zadok vo vyske tak vyskusame a aj nemysliet na to len to sa mi asi tak skoro nepodari.a hlavne musim byt v klide

asterion

sroti, to je hlúposť, že nemôžeš otehotnieť kvôli tomu, že z teba vyteká ejakulát. to vyteká z každej ženy, samozrejme ak nepoužívajú kondóm. ejakulátu je dostatočné množstvo a životaschopné spermie si nájdu svoju cestu aj proti gravitačnému zákonu. základ je psychika, nemyslieť na to otehotnenie pri každom pohlavnom styku, a tiež nemať pohlavný styk príliš často, pred ovuláciou nechať dozrieť spermie, dať si pauzu napríklad tri dni a cez plodné obdobie súložiť maximálne raz denne.

sroti

ahojte uz sa pol roka sa pokusame o mimi a stale nic az sme skusili zmenu prostredia a tiez nic,aj stale na to myslim len na to sa asi neda nemysliet nevim co mam robit aj to vyteka zo mna mozno to bude aj tym neviem poradte mi Dakujem

Ivka 1

Perlaa to sa netykalo Teba ale predchadzajuceho prispevku, mas pravdu co pises ,naozaj sa vela zenam podarilo takto otehotniet.