Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
MNE SA PÁČI MENO ,
PRE DIEVČA : MIRIAM , MICHAELA , ANEŽKA , KRISTÍNKA.
PRE CHLAPCA : VIKTOR , DANIEL , MICHAL , PETER
***ČO SI MYSLITE, SU TO PEKNE MENA?***
ĎAKUJEM
Dievcatko: Lily,Dianka,Viktoria...
Chlapcek: Tobias,Landon,Richard,Daniel..
no ja teda neverim ze meno moze ovplyvnit povahu cloveka alebo to ci bude slavny alebo aky.
Meno ako take netreba podcenovat.Sprevadza cloveka cely zivot,vibruje s nim,ovplyvnuje aj jeho niektore povahove vlastnosti.Dobre je pouzivat mena slavnych a uspesnych ludi,vtedy je vyssi predpoklad dobreho zivota. Napr. meno Sofia je velmi vhodne pre dievcatko,dava silu,v mnohych pripadoch aj slavu..
co tak pre chlapca Juraj Karol alebo Tomas a pre dievca Nina Adriána alebo Stela????????????
My čakáme bábätko a máme vybraté mená: Sofia alebo Alexej
Ahojte som pomerne mlada mamicka mam mam iba16rokov a uz o necele dwa mesiace porodim a najwedsi problem mi robi vybrat meno pre babetko...pomohli by ste mi pri vybere alebo mi aspon dat nejaky typ ze ako na to...ked moja predstawa o mene je nejake nezvicajne ktore sa na slowensku welmi nepouziwa...dakujem