Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Silvester a Nina.
Vobec to nebude blbe...kazde dieta/clovek/,je individualne...
sesternicine dieta a tvoje babo budu vzdialenejsia rodina ako vy dve...bez ohladu na rovnake meno to budu rozdielne bytosti...
...bez obav:))
Ahojte. Mam otazocku, strasne sa mi paci chlapcenske meno Sebastián, ale to meno uz dala sesternica svojmu chlapcekovi:-(, co myslite bude blbe, ak ho dam aj ja pre moje babatko?
tak to ano...to verim...ja som sa tiez vyhla prezyvkam a rymovackam, lebo na meno Ivana nevymysleli nikdy nic cim by ma dostali na kolena...ale mzno to nolo aj tym, ze ja som im hned utok vratila...usmevom a smiala som sa na tom asi niekedy aj viac ako sami autori :))
dd: a ako? ak ti to nie je neprijemne napisat...
vela mien by si to prialo, byt normalne :)) to asi potrva dlhsie nez by sme chceli :( a zas s normalnych pre dnesnu donu budu mena nenormalne...ja som uvazovala aj nad menom ANNA (mojho buduceho manzela neboha maminka sa tak volala), ale nechcem aby moju dceru volali Anča, to je male kanča (kamoskinu dceru tak volaju v skolke - deti su krute)...aj toto meno bolo kedysi normalne :( a uz nie je