Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Ahoj Sanynka! Z toho si nič nerob, to je v poriadku, ono je v kalendári, ale teda nie práve v čo máš doma. Ja som si to tiež všimla, že v jednom jelen Alexandra a Karin a v druhom som už mala všetky tri mená, a tak je to aj s menom Sára, tá by mala byť 20. januára a Vanessa 1. mája a niesú tam.
prečo neni moje meno v kalendari?..volam sa Sandra...a dost mi to vadi..pred tusim dvomi rokmi bolo 2.1. ale uz nie je..preco?...na koho by som sa mohla v tomto obratit?
moje top: Veronika,Vanesa,Laura,Natalia
Samuel,Richard,Branko,Oliver
Samantha a Dávid
Ahojte tak ja mam doma dvoch chalanov Alexander a Denis.
Teraz cakame tretie a som si sto percentne ista,ze to bude dievca bude sa volat Nina.
Este pred tyzdnom by to bola Karolina.No mozno to este zmenim mame do jula kopec casu.Chlapec Silvester.
mne sa velmi paci meno pre dievca= dilara,laura,emma,sara,lujza.a pre chlapca=erik,patrik,filip,simon,mathias.ja uz doma jedneho erika mam,este by som chcela dievcatko ak sa podari...
dievčenské: Ema,Kamila,Kristína a pre chlapca Jakub alebo Samuel
Filipinda a Kleofás
:))
romana a david
caute, mne sa pacia mena pre babo:
pre dievca- Simona (tak sa aj ja volam a je to teraz aj moderne a krasne meno), Alexandra, Sofia, Klaudia
pre chalana- Sebastian, Tomas, Samuel, Tobias.
a to je asi vsetko. a ak uz mate deticky, ako sa volaju?