Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
lesslie *** Hej to hlavné aby bola zdravá , už sa teším , nie neovplivnilo ma to niak tie naražky či dááka debilinka na toto meno.A tiež len dufame aby nemala pripomienky/naražky na toto meno.dufame:)
Ale dakujem Ti za upokojenie :)
lesslie : Dakujem za podporu mena Anežka , nemam teiž dobre zážitky s týmto menom...škola atd
Možno že raz to meno bude normalne,a bežne ako ostatne,aspon dufam
2.3. Anezka: prajem vam vsetkym doma aby ste boli zdravi, stastni a aby vam prirastok do domu priniesol vela radosti a aby mala Anezka bola zdravucka :)) ten moj zazitok s tymto menom nech neovplyvni vas nazor, ja som len chcela poukazat na tom, aki su dnesni ludia kruti a aby ste o tom vedeli, ked pride Anezka s niecim takym domov reagovat...vela stastia :)
preco skoda? kazdy by mal svoje meno nosit s hrdostou..len ona to asi nedokazala, potom odisla zo skoly a viac som o nej nepocula...a ja len dufam, ze mena Damian a Zoe nikomu nepridu natolko ine, aby vymysleli hentaku somarinu ako na Anezku...
ja1985 ** neľutuj že sa tak voláš,bud hrdá na toto meno , a debilov si nevšímaj.oKI :-) ?
lesslie ** aha chápem , no len dúfam že keď sa narodi zdravé dievčatko a pojde do škôlky z menom Anežka a neskôr škola , že už toto krasne meno nebude zosmiešnovane.
Veľmy sa nám zapáčilo toto meno :)
lesslie : to je smutné keď takto zosmiešnuju meno Anežka.
A škoda že sa tak volám :´(
a nechcela som tym povedat, ze je to skarede meno, to nie...len by som pre svoje dieta chcela meno pri ktorom kvoli debilom nebude trpiet....a mat z toho komplexy....ta moja spoluziacka chodila s placom k nam na izbu na intraku a velmi ju to trapilo....
no neviem ako to mala s posmievanim na zakladke a na strednej ale toto som zazila na vyske, ty chlapci mali "uz" 20 rokov, ale ich psychika asi len polovicu z ich veku...a inak ona je ceska :)
matiasova19 - ďiky za podporu :))