Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

kosatka26

Ahojky ja mam PATRIKA,RICHARDA NIKOLASA,SOFIU LAURU a teraz co budeme mat tak bude THARA LEA alebo TOBIAS SAMUEL

bobulaAA

Kamoska dala dcerkam meno Margareta a Aylin.My mame Nikoletu a to sa mi pacila Jessica,Sabina A Vanessa.Teraz letia Sofie a Viktorie.

jullia

veronika. vsetko su to pekne mena. Skus si precitat charakteristiky jednotlivych mien, mozno ti to pomoze. Mne sa z tych co si dala najviac paci Natalia.

veronika

ahojte,,akurat vyberam meno,,ale neviem ktore paci sa mi ich viacej , napr.vikoria,natalia,ema,lea,viktor,samuel,kristia n,sebastian,,a neviem ktore,,sice este neviem co to bude ale mena chcem uz mat vybrane

Najčítanejšie články