Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Ewelyn? pre pána, nechápem ludi, čo dávaju detom čudné a zahraničné mená. Ako sa bude chuda dieta citit medzi rovesnikmi, ked sa mu možno budu posmievat kvoli menu? ja by som dala dievčatu meno Laura a chlapcovi Adam alebo Tomáš
no ja by som dala mena pre dievcatok Ewelyn (Ewelynka) a pre chlapceka Filipko :)
ahoj hula no mal by to byť malý levík, alebo malá levica, noo, babatko je otočené,na 3D ultrzvuk neni nejako čas, tak budeme asi prekvapení čo sa nam narodí. :-)
Romanka,si tu niekde?Ako sa držíte?Už by si mala byť v 7 mesiaci.Pamätám,lebo by sa ti malo narodiť levíčatko,ako ja.Držím palce!
Každé meno je pekné.Niekomu sa páči to inému iné.Florian je nezvyčajné meno,neviem aká by bola zdrobnelina-Florianko?nie je to dlhé.Florko,Florik?Neviem.Záleží aj na priezvisku.
ahojte, ja by som sa vas chcela spytat aky nazor mate na meno florian?
Mne sa páči pre dievčatko Lívia (Livika), Lýdia (Lydka), prípadne Ema a chlapec by mohol byť Aleš, Lukáš alebo Dávid
ČO SI MYSLITE, SU TO PEKNE MENA?
MICHAELA , ANEŽKA , KRISTÍNKA , DANIEL , MICHAL , PETER ???
MNE SA PÁČI MENO ,
PRE DIEVČA : MICHAELA , ANEŽKA , KRISTÍNKA.
PRE CHLAPCA : DANIEL , MICHAL , PETER