Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

hula

Ja neviem prečo má niekto potrebu osočovať iných.Nechápem,ako môže byť niekto tak zákerný.Romanka ja ti stále držím palce.A to piate dieťatko ti určite prinesie veľa radosti,veď to bude lev,ako ja.

pepepe

radana, ja cakam kym vystudujem a zrealizujem sa v zamestnani. Mam kopec casu na dieta, ktore budeme chciet mat, ale momentalne nie. mat dieta so svojou zivotnou laskou je iste pekne, ale prinasa to aj mnoho starosti, do konca zivota. Hlavne, ked je neplanovane.

radana

pepepepe,ty si nejaky premudrely.Asi je tazke pre teba pochopit,ze niekto sa moze tesit aj na dieta,ktore uz bude piate v rodine.A co?Ty na co cakas?Ty ani nevies,ake je to krasne mat dieta,lubit ho.Ked si tych sest rokov pockas,tak potom sa vyjadruj,ale trosku na urovni.

pepepepe

romanja ja. nezabudni si nechat predpisat od gyndoska Cerazette a ber to hned po porode, aby si nevyberala sieste, siedme, osme meno, ked chlap bude mat na sex chut na druhy den po porode.

romana.ja

ahoj pampeliška, ano vyberame piate meno :-) tešíme sa na 7 augusta vtedy by mal prísť na svet niekto maličký, kto obohatí našu rodinku,momentálne sme v 27.mesiaci, a tak no ide nam, to, nevieme čo to ešte bude, ale chceme to vedieť aby sme sa vedeli pripraviť.

wwwww

Ja som v usa a vobec neviem, ake meno by som vybrala pre chlapca, chcem take, co sa bude dat pouzit tu aj na Slovensku. Dievcatko bude Elena, neviem, ci jej dame aj prostredne meno, neviem, co by sa hodilo k Elene...