Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
www.jeseter.eu a este jedna stranka toto je tiez celkom dobre. Su tam krstne mena aj s popisom. Ale treba sa tam preklikat.
www.clinic24.eu tu som nasiel vela krstnych mien nie len slovenskych. A daju sa tam nasjt celkom dobre krstne mena
Ester je zidovske meno. Ja som prekvapena, ako sa zmenili mena v kalendari. Co tam robi taky Ilja, Galina, Olympia plus nejake uplne ceske mena...? Myslim, ze je jedno, ako meno sa paci, dolezite je, aby sa hodilo k priezvisku a nebolo az velmi nezvykle, lebo si to ubohe dieta uzije...Hannah je tiez meno pre Zidulu. Okrem toho sa cudujem ludom, ktori slovenskym detom davaju dve mena...Naco?
ester je otrasné meno,pripomína mi chémiu ,ble
no same pozitivne ohlasy na meno skarlet...budem s arozhodovat alexandra alebo skarlet..
mne sa najviac pacia mena Natalia isabela a mariana scarlet elizabet a pre chlapca tomas alebo mato a pato
Ahojte ja som ešte mala aby som vyberala meno pre moje dieta.Aj tak by sa to ste 10 krat zmenilo ale pacia sa mi mena pre dievca Laura,Alexandra,Babara,Natašaa Ninaa pre chlapcov Tobias,Matias
ja som v 5.mesiaci a paci s ami skarlet ale manzel velmi chce alexandra...ale ja by som dala skarlet:)