Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
tak olivera má naša suseda,avšak je to pes!
agina, neuraz sa, ale ked sa povie Oliver, vybavi sa mi tucny Andrassy alebo Twist...Co sa ti na tom mene paci? je to take cirkusantske meno...
agina, neuraz sa, ale ked sa povie Oliver, vybavi sa mi tucny Andrassy alebo Twist...Co sa ti na tom mene paci? je to take cirkusantske meno...
My dame meno Oliver alebo Ondrej. Dievcenske uz ani neuvazujem, lebo cakame chlapca.Ak by to vsak bolo dievcatko, tak sme uvazovali Luciu.
Florian je urcite velmi pekne meno....ak budes mat dietatko a bude to chlapcek tak mu ho mozes kludne mat ale zasa skus vymyslet meno ktore budes moct aj inak vyslovit napriklad Matúš,Maťo,Maťko,Matúško alebo iba jednoduche Max alebo Tomáš,Tom,Tomi,Tomáško...dufam ze som pomohla Aya
romana predpokladám,že si už porodila,takže radiť ti je zbytočné
Ahoj...volam sa Adka a chcela by som ti napisat ze mne sa pacia pre chlapceka mena :Matúško a Max a pre dievcatko: Emma,Linda,Nina a Nellka...dufam ze som ti pomohla...ahoj
ahojte ja som v maji porodila dievcatko a dali sme jej meno Sabínka
ideálne meno by bolo Gizela,Sandokan,... to by ste sa decku podakovali ( meno za trest)niektoré mená ktoré tu spomínate su fakt otras!