Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
som v 7 mesiaci a neviem sa rozhodnú medzi Esther a Deana co by ste poraili ikak sa pacia este aj andea,,scarlett,tatiana,
miriama,
tomaš,michal,samuel
ahojte vsetci, mne a mojmu manzelikovi sa pacia mena: Larissa, Hannah, Tesa, Lauritz, Christoph, Tobias.
ahojte, mne sveľmi páčia mená nina a nela, a chlapčenské neviem, asi bruno-al neviem či by som mala odvahu dať ho svojmu synovi-potom možno adam, samuel, peter,... potom je toho viac tých mien pre chlapcov čo sa mi páči
gizela
Tomáš, Patrik, Tadeáš,
Lenka, Laura, Lucia
PRE DIEVCA
EMMA
AMELIE
VIVIENNE
CARMEN
PRE CHLAPCA
FERNANDO
MADD
LEON
TOBBY
fiiga neviem co sa mi na tom mene paci. Momentalne toto boduje. Mozno zajtra sa zobudim a poviem si, ze sa nas syn bude volat Theodor.
Ahoj kazdy,budem mat dcerku a paci nam meno Savannah.Nevie dakto co to meno znamena?