Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

klarika25

Kristian, Daniela, Alica , Eva

kristina nikdy vyzneje mi to ako lahtikarka ak to mam takto oznacit (-: viem mozno ze je to v mode ale.. fuj

peeetulka84

Ahojte.Mám presne 2 týždne do porodu a tiež sme dlho premýšlali o mene pre naše bábetko.Mne sa páčilo meno pre chlapca Kristián a pre dievča
Viktória. Manžel s chlapčenským nesúhlasil a dievčenské chcel Emmu. Tak nakoniec sme sa rozumne dohodli a pre chlapca sme vybrali Tobias a pre dievča Ellu.

veronika

ahojte mne osobne sa páči vela mien:dievčatko-Klea,Laura,LeA,Kiara,Sophia,Lilly,S ue...chlapček-NNathaniel,Nikolas,Andreas,Kristian? kevin,Florian...toľko odomna...heh

mya24

baby suhlasim s vami ze meno sa musi hodit k priezvisku..tak som sa tu hrabala a nasla som meno pre dievcatko Noemi..velmi sa mi to paci ale myslite ze sa to hodi ked bude Noemi Nowinska?

mya24

caute, ja este neviem co sa nam narodi ci chlapcek al. dievcatko.. pre chlapca mam vela napadov ale pre dievca nie.. viete nieco poradit? mne sa ziadne tak velmi nepaci, daco originalne a pekne..poradte! dakujem;-)

aradnna

ahoojte vštci!ja mam dvojičky-chlapcov.Volajú sa Lucass a Cruz.Sú to krásne živé bábatká,s čiernými vláskami a tmavými očkami..Len tolko:P Nebojte sa dávat detom cudzie mená,raz nám budú vdačné,že sa nevolajú ako polka ich kamarátov.