Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

babu555

Ahojte! Chcela by som sa spýtať či náhodou neviete v akom kalendári a pod akým dátumom sa nachádza meno Amy? Ak by ste náhodou vedeli tak mi prosim napíšte...Dakujem majte sa krasne!!!

kajuska

mne sa strasne pacia mena Patrik,Juraj,Erik,Kevin,Kristian a pre dievcatko Sandra,Dasa,Laura,Liliana,Lea,Paulinka,Margaretka

hula neregistrovana

Niekto sa zaregistroval pod menom hula,tak som tam pridala neregistrovana,ale neviem kto ma potrebu sa pod inym nikom skryvať,veď je to tu aj tak anonymne.A taku hlupu poznamku si môže ten niekto odpustiť.Romanka,ja sa skláňam pred tebou.Dnes je to pre mnohých nepredstaviteľné mať viac ako dve deti.Ale ty máš veľmi dobré rodinné aj finančné zázemie,a ja verím,že ste šťastná rodina,a vidíš aj to sa dá dnes závidieť.Celej tvojej rodine zo srdca prajem veľa zdravia,šťastia a lásky.Už nebudem do tejto témy prispievať,to aby si vedela,že to už nie som ja.Držte sa !

romana.ja

ahojte, ...niesom ciganka, a keby som aj bola tak co, mal by si s tým problem. zamysli sa prosim. mame doma malu Emku,..tešíme sa a sme šťastná rodinka,..chlapci su už druháci,a veľmi šikovní, paulinka už mala 3 roky chodí do školky. a s brankom a emkou už chodíme von,..je to naročnejšie, ale o to krajšie.

zuz

Mne sa strašne páčia mena:
Dievčatka: Zuzanka, Anabela, Sára, Kvetoslava, Anastázia
Chlapček: Tadeáš, Marco, Marek, Martin, Matej, Jakub