Priatel ma nazval...

Príspevok v téme: Priatel ma nazval...
mimula

:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((

mimula

pravy huhu, ako prepac, to na zaklade nejakej tvojej dedukcie podla toho ako pisem si usudil ze som manipulator??? nechapem tomu, vazne. Ja som ho zmanipulovala aby mi povedal ze som...mmmm mile od teba

jajka- akoby si zo mna hovorila v nektorych pripadoch :)

jajka001_

je to o zvyku, a o tom ako sa vie dotycny kontrolovat. aj hadat sa da na slusnej urovni, mal by sa to naucit. je mozne ze ma taketo blbe zvyky z domu.

mimula

roloa.:( trosku mi vybehla slza..pozorujem a uz dlhsie..uvedomujem si vsetko o com si pisala, urcite su aj iny muzi, to urcite, mmm, je tu strach zo spravenia chyby.
Ale mas urcite pravdu.

jajka.. ono ide prave o to ze mu to poviem, a predsa mu vo vybusnosti moze to slovo znova vyletiet. Nielen dnes, aj par dni dozadu. A tiez sa ospravedlnil, a dnes? nerozumiem.

beskyd

tpch, ked som daval prvy koment, nevedel som ze zas stupim na otlak celej slepacej svorke a strati to uroven, sak uz idem prec, moc velka elita sa tu zisla na moj vkus proste:)

jajka001_

beskyd, tebe tie baby co ich muzi mlatia pripadaju ako slepice hlupe, ale vies, za prve, ak niekde byvas, nejde sa len tak odstahovat - vies, ze? dalej, ak mas vztah, si citovo naviazany, tak rozchod je velmi bolestiva zalezitost - nevies si to predstavit lebo si este vazny vztah nemal. a uplne najhorsie je,ak nemas kam ist a mas deti, mate spolocny majetok a teraz ako co mas robit ked ta zacne muz mlatit? postazovat sa na fore? bud rad ze mas moznost v ramci svojej prace vidiet to, co ini nevidia - holu realitu