:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((
Priatel ma nazval...
xy, zasadila si mi otazku, ktora sa mi vnara akosi casto do myslienok. Neviem, vsetci viete sami, ake je to tazke, nechat odist niekoho, koho mate radi, je vam s nim aj fajn, ale aj vela krat blbo. A clovek je citlivejsi, insi, mozno by si aj vedel predstavit nieco ine, ale na druhej strane...:/. Mala som predstavy, idealy a ked tie idely padaju, cloveku trha nieco vo vnutri. Chladna hlava ostava, no miesaju sa tam velmi city. :(
mimochodom tpch...pecka :)
monitor som poutierala :D
mimula, a ty chces zit s takym clovekom, ked vies, ze povahovo si nesadnete?
si si zadrbala klavesnicu, co? to ma mrzi..
tpch :D :D ja som normalne vyplula caj :D :D tak to ma veru pobavilo :)
beskyd ma komplexy z toho, ze nanho ani nepozru silikonove k.rvicky, toho neries..nema to zmysel. Zatrpknuty a zakomplexovany chlapcek s hriesnymi tuzbami :-D
Beskyd --- Tak toto si po...
drahy beskyd, si zlaty, fakt. Mile od teba, ked si myslis ze si zena zasluzi nadat a dostat po ustach :) hlavne ak je to neodovodne. Hodila som otazku do plena, nic viac. A trapi ma to. Skoda ze nemam pri sebe osoby s ktorymi by som to prediskutovala, vies. Ale diky za nazor.
aj pre mna by bolo uz posledne, a nielen to co si moj priatel uz dovolit. Len som trosku v nie velmi dobrej situacii, ked som v jeho meste, daleko od rodiny, bez priatelov, byvam v jeho byte, a nemam sa kde zbalit a vypadnut! a co sa tyka toho co sa stalo.. stale vybuchuje pre nieco, proste banalna situacia, ked zakopol o moju stolicku s jedlom co mi pripravil a vsetko na zemi, to som ani netusila ze ide okolo, vybuchol! a neskutocne. Velmi sa ma to dotklo, lebo uplna banalita. A vobec som si to znova nezasluzila. Ja uz fakt neviem, pretoze akykolvek je clovek toto uz je vela. Boli ma z toho srdce, lebo nechapem tomu, ako potom moze byt clovek takyto. Nerespekt. Mam svoju hodnotu a cenu a uplne si ju uvedomujem, len ten clovek akoby nanu zabudal a riesi veci velmi zbrklo, vybusne. Ako sa potom zachovat?
:D takych ako ty je x, v praci dostavam spisy na niekolkych takychto chlapov lebo ich babenky chodia z casu na cas na policiu s tym ako ich partner zmlatil, vyhrazal sa, urazil na cti a cojaviemco a furt su spolu, absolutne nie je problem:) ach jaj, tie hormony s vami tak zametaju ze keby ste raz za cas niektore nedostali po hube alebo si nevypoculi nejaky ten vulgarizmus na vasu adresu tak vas ten chlap asi unudi k smrti a kopnete ho do zadku:) ale vzdy lepsie vyplakat sa na fore ako otravovat s tym statny aparat od policie az po prokuraturu...