:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((
Priatel ma nazval...
no práveže som si to prečítal a nejako nechápem...
no ak nie si Ty, tak je on potom ko*ot a myslím, že nie je čo riešiť
nie...
a ak ho tak moc ľúbiš, lepšie je odľúbiť sa teraz ako neskôr...
Annaya,
vadi mi ked sa niekde ohovara. Preto sem chodim.
tu niekto ohovara? a kto? vies co to je ohovaranie? lebo nemam pocit, ze by si to vedel
tpch,
a preco by som sem daval argumenty? Tie sem mala napisat mimula a jej priatel. A z toho by sa dalo usudzovat a radit.
Tebe by sa ako pacilo, keby sem o tebe niekto pisal, bez toho, ze by si o tom vedela?
Tak preco sa tu vyskytujes? Chod tam, kde sa neohovara. Okrem toho ohovaranie moze nastat len vtedy, ak pozname totoznost tej osoby. Ja nepoznam ani mimulu, ani jej frajera, takze upokoj hormoniky a chod spinkat.
prion..:) precitaj si vsetko ano? pochopis.
a ci som? :D no...myslis ze sa tak volam?
koota, jajka..;)
jajaaj, nepochopim ako muzi dokazu povedat ze sme bud slepice, alebo zlatokopky, alebo to ze si za to mozeme sami.
PRAVY HUHU --- Tak prečo sem chodíš, keď sa tu len ohovára?
ty si este ziadny argument nedal, tak co sa stazujes? Ak chces vysetrovat ako policajt, si na velmi nespravnej adrese :-D
tpch,
radit sa da len ked poznas celu pravdu. Inak je to vacsinou len ohovaranie. A to tu niektorym celkom dobre ide..
Ako som povedal. Ked dochadzaju argumenty...