:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((
Priatel ma nazval...
pravy huhu, fu, takto, ani slovom sa k tebe uz radsej nevyjadrim, lebo vidim, ze nie ja, ale pravdepodobne ty si trosku mimo , cize ok, nevyjadruj sa k teme, ak myslis ze je nezmyselna.
PRAVY HUHU --- A nenapísala som pravdu? V každej téme, kde žena píše o svojom probléme, viníš z neho ženu.
len tie bratislavske?
boze jeden urazeny, druhy teatralne odchadza uz hodinu... jajaaaaj
jajka, urcite som nikde nenapisal ze vsetky zeny su zlatokopky:)
no vidis a napriek tomu tu ty aj huhu vypisujete ze vsetky zeny su zlatokopky:) ked nie su, tak su hlupe slepice.
laska je mocny carodej, to ale nevies, ak nie si zamilovany. ano, je to iracionalne. zalubeny clovek dokaze nechat so sebou zametat a radsej sa vzda dostojnosti, majetku, vsetkeho, len aby neprisiel o par milych slov od milovaneho tyrana
MIMULA --- Neber do úvahy, čo píše "pravy huhu". Je to len zakomplexovaný jedinec, ktorý má problém so ženami a tak ich obviňuje zo všetkého na svete.
Neviem, ti poradiť v tvojom probléme, ale držím ti palce, aby si si to vyriešila chladnou hlavou a hlavne sa nenechaj ponižovať.
jajka, ok, zdaleka nie vsetky pripady tohto druhu su v ramci rodiny, manzelstva, bsm. jednoducho ta agresia velke % zien podvedome pritahuje, preto hovorim ze si za to mozu takmer vzdy same. kto ich tlacil do tych vztahov na zaciatku? nech mi nikto nehovori ze cele roky to boli slusaci a dzentlmeni a po nastahovani do spolocnej domacnosti zrazu zacali len tak nadavky a bitky:) potom sa taketo spravanie velmi tazko preukazuje najma ked nie su dokazy, ani samotna lekarska sprava o pripadnych zraneniach nestaci... ked rozchod je bolestivejsi ako nechat so sebou zametat tak je to odovodnitelne jedine tym, ze mnoho zien su chodiace hormony a potrebuju pri sebe citit tvrdu ruku, hoci same s tym potom chodia na policiu a tvaria sa ako najvacsie chudery ktorym niekto ublizuje a ony maju tazky osud zivotny za ktory moze niekto iny. a mal som uz aj taky pripad ze zena nevie odist od takeho, hoci zena zaraba, dom je jej lebo ho dostala darovacou zmluvou a chlap je nezamestnany, a dalo by sa pokracovat.
Beskyd...vies... najhorsie je ked si latentny gay ako ty...nevie uspokojit svoje skryte homosexualne tuzby...a svoju zatrpknutost si kompenzuje na zenach...
dam ti teraz ja jednu radu...skus sa zmierit s tym co si...a prestan z toho neustale obvinovat namyslene silikonove auparkove zeny (tie za to fakt nemozu) zacni brat zivot pozitivnejsie...a mozno ta niaky fesak aj nalozi...ja ti to doprajem...
poprosim ta pravy huhu, ked uz pises mne, aspon sa nepodpisuj mojim menom!
fuuu a neviem ale mam pocit ze si trosku mimo, vobec nechapem, ako som mohla ja ho zmanipulovat aby mi nadal, dobry si! nic som nerobila, vobec, bolo to neopravnene