:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((
Priatel ma nazval...
Presne som myslela na to, ze beskyd asi zaziva orgazmus zakazdym, ked si precita v prispevkoch svoj nick... Tak nech sa paci, mas svoj prvy uz aj so mnou...
mimula, bud ostrazita, vsimaj si podobne prejavy a jeho reakcie, nemusi to byt uplne nevinne, ale zaroven nerob unahlene zavery.
beskyd, vzdy som si myslela, ze si inteligentny mlady muz.. v posledom case sa mi vsak prestavas pacit :D
beskyd, ale je smutne, ze si este nepochopil, ze ten deficit pravdivej sebareflexie mas ty. A okrem toho, preco chodis do slepacej temy? Asi ta tie sliepky nejako rajcuju, alebo..?
tak, chalanovi povedz, ze nie si zvyknuta na podobne vyjadrovanie, ze ci si nemysli, ze by sa ti mal ospravedlnit- ak ho to, idiota, sameho nenapadlo, a ak sa to bude opakovat, pochop ze taky ti za to nestoji a rozid sa.
sem tam sa moze stat ze uleti blbe slovo, ale potom treba aj niest za to zodpovednost a nie tvarit sa ze sa nic nestalo. pusa na lice nie je ospravedlnenie.
roloa, mas pravdu.
bingham, v dobrom ti odporucam radsej sa bavit na mne ako zamysliet sa sam nad sebou, to by nemuselo dobre skoncit, jedine tvoje stastie je tvoj deficit sebareflexie, tak bud rad ze si rad kolego a to myslim fakt v dobrom.
.
xy:), veru, sliepky, to je presne vrchol mojich tuzob:)) ale som rad ze vedomie dolezitosti tvojho druhu ta neopusta:)
beskyd a biela macka by boli super zatrpknuta dvojka...
mimula na take veci si daj pozor. Toto moze byt prvy naznak, ze tvoj priatel je v podstate bezcitny egoista, z ktoreho ak sa za neho vydas, moze velmi lahko vyklut domaci tyran. posleduj si este jeho reakcie, maj oci otvorene, aked zistis, ze ti na nom nieco nehra, kopni ho do riti. Zachran si zivot teraz, ked je este cas, lebo vsetky velke problemy v zivote sa zacinaju na takychto prkotinach. Mozno ho lubis, ale svet je plny lepsich chlapov. Teraz ti zacal nadavat, potom ta mozno udrie apotom to uz vsetko pojde dolu vodou a nenazdas sa a budes zit v pekle. Dobre si ho odsleduj...
bingham, mas pravdu :-D je to zufalec.
XY-teraz si zabila :-D mas 100% pravdu.
beskyd, preco tu potom sedis, ak ta nezaujimaju taketo slepacince, vies ono to je tu podla mna trosku na to aby sa ludia mohli aj vyrozpravat a trosku poradit, nazory inych, napr.,
vies,ako nemozem ta hodnotit ako cloveka, ale predsa, podla takychto nazorov mi je ta trosku aj luto, lebo svoje nestastie a nespokojnost riesis len nevrlostou, a cynizmom tu na zdravi. skoda :) usmej sa trosku