:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((
Priatel ma nazval...
hehe...beskyd to je tragedia sama o sebe...ale aspon sa da na nom pobavit :D
no si predstav, vsade slepacinenc a ty nemozes uhnat ani jednu sliepku. blbeeee
pravy huhu :) myslis? myslis ze to nema realny vyznam, ano? mmm, vies mna osobne sa to dotkne ak mi muz, s ktorym som povie nieco take, pre mna je to neucta a nerespekt, a to je to najdolezitejsie vo vztahu, preto ma to trapi, preto sa ma to dotklo. Kebyze som clovek, ktory nadava ako pohan, a som flegmatik, neriesim, tak jasne, ani by ma tym nepohlo.
tpch vies ja si toho velmi dobre uvedomujem, preto je tu aj rozum, ktory ma na nieco taketo upozornuje.
atm ja to vnimam inak, vsetky tie vybuchy, len potom ma zaraza aj ten flegmatizmus, to akoby mu na mne ani nezalezalo.
Len som chcela vediet, akoby ste napr. riesili toto.
tpch, ked ma bude zaujimat tvoje stanovisko na moje prispevky, urcite sa ta nan spytam:)
beskyd, zato ty si taky originalny :-DDDDDD
Vsade vypisujes to iste.
fuha, to v kazdej teme je tu taky slepacinec?:) tpch, mozes byt kludna, je po vas celkom slusny dopyt aj bezomna tak nemusis tolko prskat uz na mna a riesit moje tuzby, aj tak je to moc zlozite na teba:) polutujte sa navzajom a zivot ide dalej... v starych kolajach, asi to tak ma fungovat ked pozeram na tie pribehy partnerske.
proste mu to uslo.. to sa prchkejsim ludom stava. ide len o to ci si ochotna to tolerovat
pravy huhu, aku dramu mas na mysli?
nuz ja som zastanca toho, ze, ano laska je krasna vec, bla bla ale ani taky rozum neni na zahodenie, a obcas si ho treba prizvat na pomoc. cize mysli, dievca. len ty vies posudit do akej miery su jeho vybuchy agresivne.
mimula, ak to takto citis, tak nerob kompromisy sama so sebou. Samozrejme, mnohe idealy v zivote padnu, ale ucta medzi partnermi by mala ostat, pretoze sa vztah zruti ako domcek z karat. Ak ta takto castuje uz teraz, ako ti povie o 10 rokov? Ako ta bude nazyvat pred vasimi detmi?