:( preco, nechapem, nekto nedokaze krotit svoju vybusnost!!! preco prave nou clovek ublizuje tomu druhemu. Je mi doplacu teraz, pretoze to nechapem, ako moze clovek s ktorym ste, a ktoreho mate radi, Vam povedat ze ste Pi*a!...a pritom za to ani nemozete co sa stalo. Praveze to bola chyba tej osoby. Moja reakcia, nekomunikacia, urazenost, ticho. A jeho nezaujem, svoja pravda, len tolko ze bol velmi nahnevany. Ani poriadne prepac, len flegmaticke neriesenie situacie. Az pri odchode pusa na lice, a otazka ci sa este hnevam. Nechapem, ako moze byt niekto taky necitlivy, flegmaticky. Boze, vobec nie som putka, co drzi usta, ked sa nekto do nej obuje, viem cloveka odzbrojit slovami, viem kricat, aj byt pokojna, tak ako potom reagovat na taketo nieco. Je to nerespekt voci mne, mojej osobe, tak sa vas ludia pytam ako reagovat, ked sa zacne priatel takto spravat, ako je mozne, ze si clovek nedokaze udrzat na uzde svoje slova, a k tomu ma to tak mierne povedane na haku. Taky mam z toho pocit! :(((
Priatel ma nazval...
mas pocit, ze mi nieco nedava logiku? nezda sa mi, ze by som cosi take povedala.
huhu, si mily, ale ja uz niekoho mam. bohuzial bigamia je u nas zakazana, tak mam len jedneho a pri tom asi aj ostanem :D
huhu...aku som dostala radu, teda nazor? to ze som manipulator k nadavkam ? dakujem
radis tu druhym nech si nekoho najdu, ze travia vela casu na internete, pozrel si sa taktiez na hodinky, mas ty vztah, ktory stoji za to, si ty ideal, netrpis ty nejakou dyslexiou ci cim to? lebo taktiez logika chyba v nektorych prispevkoch, len tolko :)
mimula,
ved aj ja som ti napisal svoj nazor. Ale nemusis mi dakovat.
xy,
co ti nedava logiku?
jajka,
skus si uz niekoho najst. Verim, ze sa ti to podari.Travis prilis vela casu na internete.
ale fakt, biela mačka a huhu, idealny parik
len si to vezmite - mačka sa nemaluje, teda neni zlatokopka, co on z duse nenavidi
mačka je nenarocna staci ak ju ma niekto rad a nema rada ak jej niekto vravi ze je pekna
uhlie je idealny pre nu, bo ju posexuje, nakolko po tolkorocnej abstinencii mu urcite neklesne, nebude jej vraviet ze je pekna, lebo nema vo zvyku lichotit zenam
obaja su rovnaka vekova kategoria
este dodatocne sa vyjadrim k huhu..
proste neda mi to :D...jajaaaj je mi uplne ze smiesno, ze tu chces vysetrovat, ako Matlock, ci to bolo tak alebo onak, ja som vo vsetkom bola uprimna, a chcela som len poradit, a pocut nazory inych,
vies kebyze to chcem riesit s priatelom, tak to riesim medzi styrmi ocami, a aj budem, trosku som chcela vypocuta aj ine nazory...mm
tpch,
je mozne, ze by ti to bolo jedno. Co stym mam teraz robit?
PARVY HUHU --- Tvoje vysvetlenie nedáva logiku :).
xy,
to napisala annaya, ze sa tu ohovara. Jej sa opytaj.
huhu, mne by bolo uplne jedno, keby ma tu niekto preberal, ak by neuviedol moju identitu.