Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

Annika1987: ahoj moja :-), no ja tiez uvazujem ze cim to bude, mne pridu aj stehna take silnejsie, pevne, akoby telo vsetko z tej stravy priam nasavalo...asi treba len vytrvat, kym pochopi, ze mu natrvalo dam vsetko, co mu bude treba :-))

mozno zadrziavam aj trocha viac vody momentalne, moze byt aj to, no uvidime...

Annika1987

Maoam, takisto uz skoro tri tyzdne nejem sladke, strava a pitie prikladne, sportujem a vo stvrtok sa idem zase pomerat a pofotit a mam taky tusak, ci to nebude viac ako pred tyzdnom :DD neviem preco, mam taky silny pocit... :D tak nevadi, aspon v tom budeme spolu a nevzdame sa spolu :)

Maoam

marijam, no vazne som z toho dost udivena, ja mam pocit, akoby si moje telo z tej novej vyzivnej zdravej stravy bralo komplet vsetky ziviny :-DD, mozno bolo chuda vyhladovane (po vyzivovej stranke) a sa boji, ze tato faza nebude trvat dlho, tak asi mu treba cas na prepnutie sa, aby neukladalo do zasoby...

Maoam

Sloniatenko, tak nie si sama, ja uz skoro dva tyzdne nejem nic sladke, mam uplne ukazkovu stravu a este som pribrala :-(((((((((. Nic nechapem.

sloniatenko

kaqa ahoj :) slane tycinky?slane tycinky su v podstate zle jak chipsy tak uvaz sama :) ja jem pecivo chleba domaci z pekarne z tmavej muky a semienka.ale ak kupujem tak vacsinou graham rohlik alebo nejaku tmavu ktora ma i semienka napr pihankova kaizerka je mnam len daj pozor aby to nebolo len prifarbovane..taky oblb na ludi.a ten cottage kupis bud cisty abo ochuteny.su rozne a da sa to jest i s rozkom :) pecivo ja jedavam rozne niekedy ho nejem i tyzden dva a niekedy furt :) ale dobre je na ranajky aj ked ja obcas jem ho i vecer ale viem ze sa to nema