ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no vidíš kaqa, že to ide :) paštéka nie je zlá na raňajky. raňajky môžu byť viac hriešne podľa mňa, lebo máš ešte celý deň, aby si to spálila . šikulka si
kiki ako hovorí annika o jedle, úplná pravda :)
annika ten článok čo si sem dala je naozaj úžasný. momentálne mám otvorených 12 internetových okien, čo som si pootvárala doplňujúce články k tomuto, takže neviem čo dnes stihnem v práci :D :D :D baby ak máte čas, prečítajte si to. ďakujem annika :)
KaQa, dakujem za gratulaciu. uz sa tesim na dobre spravy od teba :). pasteku si davam aj ja, nemyslim si, ze ked na nu mam chut a dam si ju, tak sa kvoli tomu nieco stane. sice sa neodporuca jest (vela soli a to zlozenie tiez nie je najzdravsie).
dnes na obed si dam asi cestoviny farfalle so syrovou omackou, lebo nic pouzitelne dnes v restauracii, kam pojdem, nerobia. teda robia, morsku stuku na vine, ale mozem potom soferovat?
kiki, ale tu sme prave preto, ze ziadna z nas ziadnu dietu nedrzi :))). vies? toto je prave preto specialna tema, lebo my tu menime svoj zivotny styl. preto ja ked schudnem 3 cm z bokov, vobec sa nestresujem, co bude dalej. lebo ja som zmenila styl stravovania. a preto ma netrapi ziadny jeho koniec, lebo ten nemam v plane. nic mi nechyba, jem dost vela a jem veci, co mi chutia. a tak sa to tu snazime robit vsetky. takze ak aj ty, tak fakt nepouzivaj pojem dieta, lebo to je nieco uplne uplne ine :).
Annika1987
srdečne gratulujem tešim sa s tebou :) tiiško zavidím :)
dana660xz
raz som držala 13dňovú dietu ale vydržala som len 2 dni :/
No tak a čo som kade tade čitala niekomu dieta ozaj pomože niekomu nie a vyskitne sa jojo efekt:/
tu u vas Babenky moje som sa naučila ako sa spravne stravovať, čo mi neje jasne ešte sa vas pytam a znova znova sa učim od vas a dakujem vam za to :)
To čo doteraz kupujem domou veľa zeleninky veľa zdraveho jedla jem tak ozaj nejaka inakšia sa citím :)
plna energie a tak som spozorovala na mne nielen ja ale aj moja maminka :)
Dokonca doma som sa hambila cvičiť ale keĎ bez cvičenia to nejde tak už aj doma cvičím ked nejdem do fitka :) nejake tie brušaki :)
Dneska som mala na raňajky grah. rohlík s paštétou s uhorkou aj s paradajkou.myslite si že pašteta je dobra?...može sa jesť!?
Baby a aký obed dneska mame? :D
Pekný deň :)
anika1987- ja držím tú di=tu čo vy všetky...:) rozmýšľam ak budem mať dnes placky budem ich mať zo zeleninou asi sa to moc nehodí ale nevadí...o tretej jogurt s kukur.lupienkami a vecer vyvar zo zeleniny a dve vajíčka :)
kiki, jedny placky v primeranom mnozstve ta ani nepotopia, ani nevytrhnu z biedy. dolezity je celkovy zivotny styl. Teda - co papas po zbytok dna? Ake mnozstva jedla a ako casto papas? Mas nejaky pohyb? A co dalsie dni, ako budes papat alebo cvicit? To je dolezite... nie jedny placky na obed ;)
ahojte dnes máme na obed placky...myslíte že si môžem dať? asi to bude hriech že?
kaqa a ešte k tomu čo si tu písala s tým jedlom, áno má to veľa spoločného s 90 dňovou diétou. poviem ti môju skúsenosť s 90dňovkou, cca 2 roky dozadu som chcela schudnúť zo svojich 53 kíl na 50, aby som bola kočka sesternici na svadbu. dala som si 90 dňovku, stále som bola hladná, katastrofa, ale na svadbe som mala 50 kíl. mesiac po skončení 90 dňovky som mala 56 kíl!!! joj efekt... tak som sa nechala nabalamutiť na herbalife, užívala som ho mesiac a mala som späť 53 kíl. ale opäť prišiel kamoš jo-jo a ja som mala zrazu 57 kíl, potom som teda skúsila mliečnu diétu, z ktorej som ešte pribrala. a takto to so mnou išlo až na tých 61 kíl, čo som mala 1.1.2012. takže ja osobne považujem 90dňovku za nejväčšiu hovadinu a pôvod mojej nadváhy. kaqa s diétami schudneš, ale nikdy sa nenaučíš, ako sa správne stravovať. lebo skončíš diétu a ideš opäť do starých koľají a príde kamoš jo-jo. preto je najúčinnejšie naučiť sa jesť pravidelne a zdravo , čo práve teraz robíme. to nie je diéta na dva mesiace, ale navždy. kaqa ty máš 19 rokov, neurob také chyby ako sme my urobili. kašli na diéty.
ahojte kočky :)
annika, blahoželám ti k výsledku, je to super! :)))
dnesne jedlo: R: vyziva (opat domaca bez cukru)
D: nejake ovocko, este neviem pojdem si kupit do obchodu
O: pohankovo-ovsený kolač s hubami (vcera som nasla recept na vareche, tak uvidím, či to bude jedlé) s jablkovým kompotom- domacim
Ol: 1/2 cottage rajcina, paprika
V: to bude ťažké, ideme si s babami sadnúť na "pivko", dúfam, že robia šaláty aj :)))
a vy čo budete dnes papkať?
helus, neboj, nájdes si systém aj v práci na jedenie a hádam aj pravidelnost
sloniatenko: ja neviem ci budem mať vôbec nejaké výsledky, lebo som za svoje chudnutie, t.j. od 4.1 nemala len 2x sladké... a stále si neviem odvyknúť od pečiva. asi som závislá aleb čo :/
Helus, to nic, ani tyzden neubehne a ty si navyknes na novy rezim :). vedies si vyborne.