ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
diky, dani
kazdopadne prestavam jest soju, lebo mi hrozi nabeh na znizenu cinnost stitnej zlazy aj bez toho, tak to riskovat nebudem a prejdem na sosovicu, napriklad, vdaka, ze si to sem dala
annika ja tiež neviem, či je to správne, alebo nie, ale jem ju len raz mesačne. v dnešnej dobe sa človek ani nevyzná v tom, čo je dobré a čo nie, tak sa riadim heslom všetko s mierou. jedavam ale častejšie tie guličky sojove, pražená soja či ako sa to vola, dostať to v sušenom ovocí. ja som sóju jedávala niekoľko krát týždenne, potom som narazila na seriu takto orientovaných článkov tak som to obmedzila, že čo ak je to naozaj pravda? a nehovorim, ze je nebezpecne ju jest, len ze vsetko radsej sm ierou, lebo dnes uz clovek naozaj nevie comu ma verit.
btw. annika tym clankom co si tu vyvesila som sa dostala k strane vladozlatos.com a uz ju mam na rychlej volbe, odporucam
citala som ten clanok a vobec sa v nom nepise to, co ma najviac zaujima, a teda ako to presne funguje, ake mnozstva co sposobuju a podlozenie nejakymi vyskumami... celkovo je to clanok hlavne o tom, ako chce ktosi na nas zarobit a kolko kto v ktorych koncinach je soje. ale nejake vedecke rozbory tam vobec nie su, takze je tam nejaka hrozba, ale vooobec jej nerozumiem. nemas nejaky clanok o tom, ako to presne funguje, prosim ta? rada by som tomu rozumela a vedela presne, preco soja nie.
annika ja by som so sojou bola opatrná
-odkaz odstránený-
neviem, kde je pravda, ale ja ju jem max 1x mesačne,hoci mi chutí
kuk :)
korzar.sme.sk
sloniatenko- môžem sa opýtať koľko kg si už schudla za ten čas? :)
no tak som si dala na obed tri placky a k tomu cherry paradajky a poviem vám super to bolo tie cherry úplne k tomupasovali :)
kiki, v pohode :D nehnevame sa :D
baby prepáčte :D tak ja teda tiež nediétujem ale zdravo sa strsavujem :) a samizdá že som aj schudla trošku...aj keď som ešte pred týždňom jedla len dva krát denne ešte...ale zdravo sa stravovať a jesť päť krát denne je super :) dlho som tomu nemohla uveriť :) tak vám prajem pekný deň
diky, danka, myslim si to iste, ze je tam vela dobrych odkazov, tak citaj citaj :)) aj ja sa k tomu este budem vracat :) je tam kdesi spravny postreh - rozhodujuce pri chudnuti su informacie :)