ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dana no hej, ked je to geneticky upravena soja, tak to je hnus...ale aj ta normalna je zla? celkom ma to zaujima, lebo mam soju celkom rada a hlavne kedze nejem maso, tak sa to snazim nahradzovat sojovymi vecami, halvne tofu..
kto vie ako to cele je
neviem maruska, citala som aj ze aziati ju nejedia tolko ako si my myslime, teda ako je nam prezentovane, narazila som aj na informacie, ze to co sa tu predava je geneticky upravena soja, ktora je v podstate odpadom pri vyrobe sojoveho oleja. ja naozaj neviem comu mam verit a radsej na to idem s mierou.
maruska, v tom clanku pisu, ze to su praveze zavadzajuce informacie, ze aziati toho vobec tolko nepojedia :D si vyber :D
dana ja sice neviem ci je soja zdrava alebo nie
ale ked sa zamyslis nad tym kolko jej aziati pojedia pocas zivota a su ovela zdravsi ako europania, tak asi na tom nieco bude..a nie su ani obezni..smaozrejme, nie je to len tou sojou, ale asi nie je az taka skodliva
danka ale rano som bola v obchode tam som sa zdrzala lebo som nejak nevedela nic najst bo do lidlu nejak nechodievam a potom necakane som musela ist rychlo nieco vybavit no zhon ale uz sa ukludnujem :) stihla som v podstate vsetko :)
sloniatko, joj dufam, ze to zmaknes aj bez ovocka v praci, skoda :/// a co ze tak hekticky dneska?
a ta soja no praveze nevieme, lebo annika sem hodila recepty na soju a ja som zas hodila stranku, kde vypisuju ze je soja velmi skodliva. tak nevieme lebo ked hladas po internete, tak nenajdes ziadne relevantne dokazy ani pre to, ze je zdrava ni nezdrava. jedni so svojimi posudkami pisu tak, druhi zas naopak. tak sme z toho obidve jelene :)
danka to som tu taka znama jedenim mandarinok? :) do slaka v tom zhone som si zabudla mandarinky i mrkvu co budem jest? :( DNES SOM NEMALA ZIADne ovocie a uz ani nebudem :(
danka urcite bude daaky vysledok a ked nie tak nevadi budeme na tom rovnako :) jasa tiez bojim ze nic nebude :(
helus neboj zvladnes to aj ked v praci uz to tazsie ide ale pojde to :)
kaqa danka ti to dobre napisala ja som to mala s tym jojo tak isto tak to nerob i ty ved ty nechces byt lenchuda ale i zdrava tak ziadne diety tie su tu zakazane :)
kiki ziadna dieta zdrave jedenie :)
kaqa pasteka obcas ale radsej len obcas ale my si nic uplne nezakazujeme takze raz za cas ok ale naozaj doobeda radsej :) kaqa tak sa citis lepsie?supeer .
co je s tou sojou nemala som cas citat ale ja soju nejem.
sloniatko nahodou pekny obedik. dnes na teba inak myslim cely den :) som mala na desiatu mandarinky a supky som si dala na radiator, tak mi to tu voní :)))
annika neviem teda co s tou sojou, ale ak mas nabeh na stitnu tak pre istotu by som to jedla vynimocne, napriklad tak ako ja.
ahojte baby ja dnes nic nestiham teda uz som v praci tak uz mam klud :) nestihla som si ani obed uvarit tak som si dala toto:1zemiak nie velky nie maly ten som nakrajala aj zo supkou na tenke platky a nasucho opiekla asi 8minut bez soli len s oreganom a k tomu polku plesniveho gulateho syra ja viem ze ten syr nic moc ale je odtucneny :) a k tomu 1rajcinka a kusok salatovej uhorky moze byt?a rano chlebik troska masla rajcina a 2platky eidamu.este na desiatu par orieskov a asi4hrozienka :)
annika gratulujem ti no vidis jak si super ano vidis neni to zla dieta a predsa chudnes a jes dobre kvalitne jedlo :) len tak dalej supet ti to ide.
ja sa budem vazit asi myslim ze pozajtra mal by to byt mesiac co chudnem tak snad aspon kilo bude dole :)