Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Dobré ránko baby :-) Vidím, že ste sa poriadne rozpísali :-) Tak ako pokračujete?? Ja som to včera a predvčerom troška dovrzala...vždy večer som zjedla tanier medovníkov..i keď som toho včera nepojdela..ale večer som to zabila :-/ Okrem toho som mala včera raňajky klasika a obed zeleninové rizoto potom dlhá prechádzka, a nakoniec som to pri filme zabila tými medovníkmi :-/ Hmmmm no čo už..:-(
Dnes ideme na návštevu...takže si viete predstaviť..ojoooj :-/ :-)
No čo už...zas kadejaký víkend..Ale nevadí..Budúci týždeň si každý večer hodinku zazumbujem :-)
Pekný deň prajem :-)

sloniatenko

dobre rano,no ja si idem dat ranajky chlebik a neviem co uvarim si caj a idem troska nieco von pokukat :)
kiki s tym ti neporadim ja som pocula ze sa z toho dobre chudne zadoknohy boky a ved aj nejake svaly musis mat ale ked si kazdy abo kazdy druhy den das 35min nemyslim ze budes mat koooopu svalov.
annika krasna vaha a kam sa chces dostat myslim i z tych bokov.
helus ako dnes?
kaqa dufam ze si to nevzdala ked si pisala ze sa musis zas nakopnut.
danka aky mas den uz vies co varit?
marijam ty sa kde flakas :) :)
baby peknu sobotku. :)

kiki5599

ahojte baby...aky máte názor na cvičení na stepperi každý deň po 35 minút? bojím sa že sa mi z toho spravia skôr svaly...čítala som že baby schudlli z nôh keď cvičili kaaždý druhý deň ... ja zatiaľ cvičím každý deň ale začnem asi každý druhy...no ešte celkom neviem...

Annika1987

dobre ranko :) tak ja som sa dnes vazila a mam 50 kg. velmi ma potesilo, ze to nie je menej!!! :D pretoze to znamena, ze ked som schudla 3 cm z bokov a pritom len 1 kg na vahe, tak to robim dobre a chudnem sadlo a budujem svaly :). a uz mi aj sedi ten pomer vaha-obvod bokov, ktory vzdy sedel. teda 50 kg = 95 cm :)). a vy ako dnes? ako vikendujete? :)

sloniatenko

helus ahoj no tak aspon nieco si zjedla :) a ked robis rano tak dokedy?
baby ja vam daco poviem dnes si tak v robite postavam a zazdlo sa mi ze mam to moje velke obrovske sadlove brucho o cosi fakt mensie :) podla tych cm to tusim je nejak 2-3cm myslim.mozem to uz vnimat??alebo si to nahovaram?baby ja som vecerala platok syra a tvaroh a slnecnicu :) ale na olovrant boli dva krajce chleba a hlavkivy salat trochu masla a asi 3-4platky udeneho... :( mama dala a ja blba zjedla.a u vas ako?zacinam byt daka hladna idem radsej buvat dobru nocku kocky nech nam to krasne ide i cez vikendik :)

Helus

baby dnes den blbec ludi plno,ale zjedla som v praci cely veliky biely jogurt,a o 20.45 6 platkov Boryny.aspon nieco,teraz pijem vodu,tej bolo poobede dnes asi len 8 deci.Robim uz tuto robotu 10 rokov,a vzdy bol problem v jedeni.Aj zajtra pracujem poobede,baby som rada,ze som si vas precitala,ako sa vam dari.TERAZ MANAPADLO,ZE ANI KAVU SOM NEMALA,ALE ANI MI NA UM NEPRISLA,RANO DOZENIEM.

sloniatenko

annika urcite si jedlo nezakazuj lebo by si nakonec. aj tak zjedla viac len sa napapaj treba :)
kika tvaroh vajce a skorica?to ti malo chutit?skus natierky z tvarohu alebo tvaroh+ovocko ale to skor doobeda alebo tvaroh+oriesky alebotvaroh a semiacka.

Annika1987

sloniatenko, dnes dobre, na olovrant som zjedla grahamovy chleba s maslom a uhorkou, co som si spravila do prace :D viem, ze to je vkuse to iste, trikrat denne pecivo so zeleninou, ale mne to chuti... na veceru este neviem, co budem :) ale uz zacinam byt hladna, celkovo dnes som nejaka hladna ale neodopieram si jedlo, jem, kolko citim, ze potrebujem

kiki5599

baby ja som si dnes po cviceni spravila ten tvaroh s vajcom a skoricou...ale len som to prehltala vobec mi to nechutilo a nezjedla som to vsetko a za ty som si dala trochu uhorky...uz nikdy asi tvaroh jest nebudem bez cukru...