Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

Kiki, ja jedavam uplne normalne na obed :-), jedine, co obmedzujem je sladke (s vynimkou predvcerajska, ked som to nezvladla :-D, ale inak sa snazim nejest sladke, mastne), poobede a vecer vela bielkovin, zeleniny, tak ale inak sa neobmedzujem, to ani nema vyznam, lebo sa vyhladujes a potom to nezvladnes, pojes vsetko a budes v tom zasa po usi, jo-jo efekt to isti. Lepsie je chudnut pomaly, dlho a tak, ze sa ti nevrati potom, sice vysledky budes vidiet len postupne a nebude to take vyrazne, ale ak si trpezliva, tak do roka mas co si chcela a bez tyrania sa!

kiki5599

Maoam dpúfam že nevzdám...a baby ako tak čítam vaše príspevky tak vy na obed nejedavate normálne jedlo? ja hej ale malú porciu samozrejme...čítam že len také zdravé a diétne jete...a myslíte si že je dobre cely deň len všetko dietne jesť? veď potom keď schudnete dáte si občas nejaký normálny obed alebo každý deň tak priberiete...ja jedávam obed čo mamina navarí ale malú porciu a neobmedzujem sa čo si navarím...a trošku som už aj schudla v utorok sa budem vážiť znovu.

Maoam

ahojte baby,

prajem vam vsetkym pekny vikend, mna caka povinnostny, vela pisania a tak ziadny oddych :-(, ale ak mate volno, uzite si ho :-)

Annika1987: wow, 50kg na 159cm, to je uz bomba!!! parada, krasne, velmi dobre ti to ide, urcite uz aj musis vidiet patricne zmeny, nielen merat? :-)

Sloniatenko: ano, 2-3cm sa uz nielen citia, ale aj vidia, je to dost! takze urcite si to nenamyslas, to proste uz vidis, takze vyborne :-)

Kiki: lepsie je sportovat s pauzami medzi tym, daj si radsej viac ako 35min, napr. 45min (chudnut zacinas az po tej polhodke) a daj si medzi tym vzdy den pauzy, takze napr. stylom pondelok-streda-piatok-nedela a 45min, mas vlastne 4x do tyzdna 45min a to je fakt uz fajne, len ti treba trpezlivost, take dva mesiace aspon, takze to nevzdavaj priskoro

KaQa

sloniatenko : som rada s tebou :)
ne ne neevzdala som to len som nebola pri pc :)
dneska na ranajky som mala chlebík hnedý so salamkou a s karičkou ale len jeden krajec na viac nemam chuť a na obed? pffúúú fakt neviem :/ čo vy mate?

Helus

Ahojte moje baby,vecer pisem po tme,mam tu bojove podmienky,ale citat si vas vzdy precitam.Ja idem zachvilku do prace.Sloniatenko ja ked som rano v praci tak od 6.15- 14.Na obed idem robit cicerove kari,sama som zvedava potom dam vediet co to bolo zac.Inac vcera som robila na obed toho smakouna EGGECHCHE,a viacej ho nekupim mne nechutil,to radsej Tofu.Ale aj o Tofu neviem,co si mam mysliet,citala som o tom takze sem tam len.Aj to sojove mlieko citit samou umelinou.Baby drzte sa a zajtra sa rano vazim,ale asi tam nic nebude a mam este pred svojimi dnami,ale ja som uz spokojna.

kiki5599

baby ja si myslím že radšej každy druhý deň lebo mám aj dosť hrubé nohy...keď som bolamalá som veľa športoovala takže aj trochu ich mám svalnaté...:(

marijam

Sloniatenko ja tu nemám nejak čas nazerať keď tu mám polovičku :-D heh...teraz sa fláka niekde po dvore..naháňa môjho psa..alebo on naháňa jeho :-D :-D tak som sem skočila :-) Ako sa Ti darí?? :-)

Annika1987

kiki, nebude stacit cvicit kazdy druhy den? aby sa svaly stihli aj regenerovat.. ja by som cvicila kazdy druhy den
sloniatenko, ja by som rada mala v bokoch 90-93 cm :)