ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
kaqa- jamám 19 rokov a som štvrtáčka...mám peťročnú...a na desiatu? ráno tak nejak 6.15 raňajkujem...potom presne o tri hodiny mi vychádza prestávka to si dám nejaké ovocie banán alebo jablko a o ďalšie tri hodiny mi vychádza ďalšia prestávka tak to si dám ten grahamový rožok s maslom a zeleninou napr. paprikou a o tri hodiny presne prichádzam domov to si dám obed...zlé riešenie tak o tretej ale skôr nemám možnosť. :( a dnes som to zabila včera som sa držala ale strašne som unavená stále lebo vstávam o 5:30...a strašne chcem schudnúť lenže keď obed budem mať až po 15.00 ťažko schudnem...dnes si ešte dám cottage zo zeleninou neviem či si mám dať keď so toho tak pojedla alebo nie.
tak ahoj marijam a zabav sa.kika stava sa
baby ja dnes jem daakobpodivne:rano chleba syr maslo rajcina potim ananas obed ten syr zemiajy zelenina bez oleja potom 2mensue mandarinky asi 225g toho acidka vanilka a par orieskov hrozienok a teraz zas kusok ananasu.neni to vela?
aoj kiki5599 chodiš do školy ? ešte aj ja :)
tak to dobre poznám čo jedávaš na desiatu?
och baby som hlupa...všetko som dnes dodržiavala a prišla som o tretej zo školy a mali sme zeleninovú polievku aj zo zemiakmi tak som si dala plný tanier a za tým plný tanier makových kolienok...a potom o necele dve hodiny 3 buchty od babky čo piekla ale bez plnky a za tym grahamovy rožok s morčacou šunkou akási som bola nenažratá ... tá škola vyčerpáva :(...stále chodíme po škole lebo máme iných učebniach hodiny a telesnu sme neska mali...no aspoň dačo
Okej babenky moje :-) Frčím si ja na nákup na víkend :-) Potom na tie ceremónie ...dnes sa tu už nestavím takže prajem vám krásny večer :-)
Majte sa krásne...tak zajra :-)
dani, kolko mas cm v bokoch ty? :) som zvedavko :))
tak ste ma presvedcili, budem sa snazit schudnut na 45 kg :DD
chcem mat 90-93 cm v bokoch maximalne, to zodpoveda 45-48 kg :) teraz mam 95 cm v bokoch. ale bude ako bude, hlavne, nech ma to bavi a nech sa citim dobre. ved pekna som aj teraz :). a dnes mi kolegyna na obede povedala, ze som chudulinka :))) potesilooooo :)))
neviem ale pride mi ze je zbytocne presladene.ja si nemyslim ze 48kg je pri vyske 159 alebo 163cm malo ved ja mam 165 a pri vahe 52kg sa citim chudo ale zensky cize niesom vychrdnuta vtedy mi je dobre takze vas chapem :)
ja to jem medzi jedlami tak hodinku alebo polhodinku pred jedlom. ale je to dobre pit aj rano nalacno, vtedy to dobre cisti, ale pozor treba k tomu vypit vela vody. inak to ma nedobre ucinky
dana660xz
a s čím vlákinu??abo jak?:)