Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Ahojte babulky,ja som dostala dalsie antibiotika na 10 dni,krv o 2 mesiace,takze tak.Ale rano som sa vazila a 65 tam svieti,takze neslo nic dole,ale ani hore,co je dvolezite.Predsa bol tam welnes,otcova 70 tka,a potom dost prehreskov,co je veelika pravda,v podobe cokoladiek,a par tmrzlin s vnuckou.Al.od minulej stredy nic ani zrnko,a vecere len bielkoviny+ zelenina,a po 15 uz ziadne sacharidy.Predsa predtym som doobeda jedla len ovocie,a poobede som to nejako dobehla sachacmi.Ale idem na to teraz tak,ze doobeda sacharidy,a vecer uz nemam take potreby jest blbosti.Dnesne ranajky kava+ caj+trstinova melasa,chlebik so sunkou + trochu Flory+ ladovy salat,desiata to iste za pochodu z Kramarov,teraz 1 hrst orechov,a obed- sosovicova polievka,olovrant-nejaky jogurt+ lyzicka medu,a vecera kuracie+dusena cuketa.Dneska nemam ovocie,az zajtra,nezmesti sa mi uz do jedalnicka.Baby prajem vam pekny dnicek.

dana660xz

caute bambulky ;)
prajem nadherny den!
sloniatko, oddychni si moja, dufam, ze u dlho nebudes musiet takto makat na 14stakch :(

sloniatko

ahojte kocky zlate :) tak ja o nicom..ale uz to snad pojde.teraz som stale unavena a akosi nic nestiham..a co u vas?
valika veelkaa gratulacia krasne ti to ide :)
danka no ty si ale jedla na tej svadbe :) ale neva aj take musi prist obcas :)
lilekk som zvedava na tvoje vazenie a meranie a drzim palcek :)
baculka neva ze ai pokazila ten ocist.den ides dalej :)
ja som sa mala aj merat ale nemam cas tak snad cez vikend ale po tychto cca 2tyzdnoch nic necakam :( baby pekny den a co jete?inak tie revepty z novej diety su z novej knihy od havlicka a mam ju doma ale este som z nej nevarila ale vyzeta super a stoji cca 12e :) mam doma aj dalsie dve od neho :)

Valika146

jej baby ďakujem pekne :)
no ešte pokračujem :) ešte chcem tak dole dať - 10 kg keby sa dalo :)
momentálne cvičiť nemôžem ale od pondelka to bude možné :)
:)

baculka

AHojte baby :)

Valika Gratulujem ! :) nech je čo najskôr dole ďaljších 5 :)

Ja som dnes jedla :

R: 3 hrste ovs.vločiek + med + mak
D: 1,5 jablka
O: šalát :zeler,biela redkvička, paradajky,olivy,mrkva + vajice uvarené

D: biely jogurt + 6 bobúľ hrozna
V : asi acidko uvidím :)

dana660xz

ahoj lilek mne sa velmi paci recept na citronove kur. prsia, ale na zajtra planujem ten bulgur, pripadne aj nejake tie cestovinky. ranajky idem priblizne podla nich. kupila som si ten casak len vcera vecer, tak este som ho nestihla ani zo stvrtky precitat, lebo citala som ho len v buse. btw. musim sa pochvalit, mam elektricenku a drhy den chodim busom ;) dnes som mala ist cvicit, no bohuzial mi to povinnosti nedovolia, musim ist este po nejakych vybavovackach, lebo to som cel ja! vsetko na poslednu chvilu! ;)))

lilekk

Danka, Helus dakujem baby moje za podporu velmi mi to pomaha ked sa sama neviem rozhodnut :)

Danka novu dietu mam aj ja...ktory obedik podla toho ides varit? :)tento mesiac sa im inak vydarila je tam kopa dobrych clankov :)

Helus - inak sosovicovu polievku zboznujem, robim ju bez zaprasky ved naco :) som teda velmi zvedava na tvoje vaznie, ja sa vazim tiez zajtra o 11 idem do naturhouse :) tak snad aspon stojim na vahe :((

Valika super 5 kg dole! :) jasne ze to je vidno! a este pokracujes nie? ;)

Valika146

ahojte baby moje :)
tak ako víkend som prežila v pohode ale včera som jedla večer chipsy :/
ooooch !!! :/
no ale dneska je to všetko okej :)
čo som rada
a poviem vám že keď som bola sobotu u mojej kamarátky a u rodiny tak mi povedali že som nejako schudla! :)
čo ma veľmi potešilo a keď sa vážim tak vidím ta -5 kg rozdiel :) som veľmi rada a ďakujem aj vám za to všetko :)
tak sa držte :)

dana660xz

lilek jasan ked nukaj len 500 a nic viac nech sa daju vypchat. ja som vtedy mala k tomu mobil a auto+ 13sty plat a vianocnu odmenu, takze to bolo uplne nieco ine. je to tak ako pise helus , aj vs ludia robia uz aj v potravinach, lebo studentov konci rok co rok strasne vela. ale nezufaj, pracuj na sebe a uvidis ze ta praca pojde. papas pekne, neboj nejaky ubytok bude.
helus ahoj, to je super, ze si skoncila skor, apon as na seba dost casu. uzi si plavanie, ja budem zajtra cakat na spravy od teba, ze ci sa daco podarilo.
inak kupila som si casak dieta, je super, dnes som mala podla toho ich jedalnicku ranajky, zajtra si chchem urobit obed podla ich receptu. je to naozaj dobry casopis nielen o diete ale aj o krase, cvicceni, vareni, celkovo zdravotnom style. vrelo odporucam!