Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

lilek verim,ze si najdes nieco,s cim budes spokojna.Ten plat mam ja ako predavacka,a bez diplomov.Ale zase poznam vysokoskolacky,co sa nemohli poriadne zamestnat,a robia v potravinach.To je skoda,takto sa dret v skole,a nakoniec takto skoncit.
Ale zase mas dobry jedalnicek,a verim,ze ti kila pojdu dole,a budes spokojna.Ja po obede uz nejem ziadne sacharidy,ale aj v zelenine su,ale to meriesim.Tak som pokusny zajac,a som zvedava,ci budem mat vysledok po mesiaci.

Helus

ahojte babulky ja som dnes skoncila skorej mali sme ucna,tak vynimocne.Ale ked bude treba ostat niekedy navyse,tak musim ostat.Ja idem o 15,30 plavat.Na obed mam sosovicovu polievku,recept mam z netu.cervenu sosovicu preplachnut,dat varit do vody,dame cervenu papriku,mala by tam ist zasmazka,ale ja som to upravila.Bobkovy list,cesnak,bujonovu kocku,a do rozvarenej sosovice som dala uvarene take hrubsie sestoviny,zbytok co bol doma.To bol recept a mozem povedat ze som potrebobala take,aby som bola zasytena,pred plavanim.Po plavani bude Acidko biele,a vecera kuracie prsia opecene so zeleninou,mam to nalozene v mise.
mAOAM JA CELKOM DOBRE JEM,ALE VIDIS,KILA OSTAVAJU,ALE ZAJTRA SA VAZIM RANO.Tak som zvedava,ziadne sladkosti nejem,a ovocie teraz tiez nie,nahradila som to zeleninou,aby som prisla na pricinu.Baby prajem vam pekny dnicek.

lilekk

Danka - praveze nie je tam moznost zvysenia platu /zevraj to je podla tabuliek, takze naozaj neviem :( bola som v soku bola som totiz v poistovni velkej ktora patri mezdi najvacsie na slovensku a cakala som aspon o 100 viac :( vies a keby denne mam dochadzat tak neviem neviem ci sa mi to oplati :| dnes mas pekny jedalnicek ;)

ja dnes:
R/ 6fibre, zeleny caj
Ol/ caro, 0.3l fresh ananas a grep
O/ kuracie stehno, trocha ryze, kapusta
ol/ asi jogurt a jablko
V/ prosuto, uhorka

dana660xz

ahojtek koceny.
takze dnes je moj jedalnicek asi takyto
R psenicne vlocky banan skorica
D nie je
O hribove rizoto so zeleninou
OL chlieb syr boryna, rajcina
V cottage, paprika, rajcina
idem cvicit-bidywork plus nejaky ten beh pred tym.
vcera som papala podla planu a ked priatel jedol kolace vecer tak jak uhorky ;)
heluska drzim palce na kontrole u doktorky.
lilekk akoze to kde si bola na pohovore? za taky plat by som hadam ani nevstala, jedine ze by mali neviem ake benefity a bola by tam vysoka pravdepodobnost, ze plat bude zvyseny coskoro+ muselo by ist o moju ajoblubenejsiu cinnost .ach vysmech. ale ti poviem ja ked som zacala pred 2 rokmi robit, tak som nemala ovela viac nez tych 500, ja som zacinala na 700 v hrubom, ale vedela som ze je moznost navysenia platu po 3 mesiacoch a firma ponukala benefity. dnes som v tej istej spolocnosti, robim nieco ine a za uplne iny peniaz. takze zvaz hlavne ci je tam aj sanca n apostup a zvysenie platu. tvoj a prax popri skole je sice uzasna,ale nikto na nu nebude az tak brat ohlad, ver mi. nenabadam ta, aby si vzala robotu za 500, ale ak je tam sanca odstartovat karieru a ine uz vyssie spomenute veci tak preco nie. drzim palce pri sprvnom rozhodovani!

lilekk

ahojte baby,

tak ja uz som sa 3 neozvala nebolo kedy, vikend to bol hokej a vcera som bola na pohovore v bratislave....najprv som vyplnina 2 stranovy psychologicky test, potom som ma hodinu spovedali a nakoniec mi zadreli ze viete kolko je plat? 500 eur v CISTOM to vychadza! som nevedela ci sa mam smiat alebo plakat....ved si odratajme cestovanie vlakom mesacne to 150 eur, potom strava okolo 100 eur mesacne....ved by nic neostalo, toto ponuknu cloveku s cervenym diplomom a 2 rocnou praxou :(( ja neviem toto je tak chora doba zhnusena som :(

navyse som uplne pokaslala stravovanie, vazenie mam az v stredu ale bojim sa ze som pribrala tak budem dufat ze dnes ked dam take ocistnejsi den tak mi vaha bude stat aspon :,)

a Vy ako kocky? Baculka vidim ze s mala taky isty problem cez vikend ako ja :D Helus z Teba by som si mala brat priklad! :) Danka vidim, ze svadba bola teda akcna :D

pekny dnicek :* dnes idem cvicit pilatesa, potom posilovacku a potom hodinu race walker :) to je take jak behanie do kopca takze aspon 2,5 hodky si zacvicim :D

baculka

Helus inak aj ja som zaradila na raňajky komplex.sacháče :) takisto ako hovoríš, nemávam poobede také chute na sladké, ale neviem , mne sa zdá že tá moja váha nepôjde dole ani za nič , inak super večera ! :)

Maoam ved to, už aby to skončilo, robí to zle aj na psychiku :)

Maoam

Helus, strasne krasne jes :), tak sa z teba vzdy tesim :-)), proste super.

Baculka: su take dni :-/, ale bude lepsie, urcite.

Helus

Baculka m oja tak to pozname vsetky,to akokeby diabol do teba vstupil.Ja prave veceriam brokolicu+ veliky karelab,a syr Kleopatra.mala som dnes na to chut.

baculka

baby takže dnes som pokašlala večer všetko, cítim že ked telo znovu ochutnalo tú hroznú stravu cez víkend, zas sú také akoby "absťáky " ... asi to nepôjde zo dňa na deň tak pôjdem na to postupne, zjedla som zemiakový šalát asi 150g s majonézou, koláče ...no hnus proste sračky najväčšie ...

Tak som si dala 30min brutálneho kardio + posilňovanie a potila som sa ako kôň, takže sa cítim lepšie .... teraz pijem veľa vody a zajtra zas ! Držte palce nech sa dostanem do starých dobrých kolají :) :)

Inak Danka som z Trenčína :) visíš môj očistný deň :D pokašlala som to na plnej čiare ale idem dalej

Helus

Baby ako sa vam darilo dneska?Mne dobre mala som mrtkvu+ karelab + tofu na obed,a jedavam ranajky pecivo,a zatial sa mi neziada nic sladke,aj ked boila moznost,ziadne blbosti jest nepotrebujem.mnezes stale neni,a vazit sa chcem v stredu rano,lebo mam volno.Potom idem na infekcne kvoli novym antibiotikam,a vcera som 3/4 hodku cvicila na fit lopte.Aj dnes idem cvicit.