ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
DAnka - urob, ako myslis, ak sa riadis teraz nejakym casakom, nebudem do toho kecat, ja som to napisala len tak, na zaklade sedliackeho rozumu :D
Sloniatko: cakam MS, takze blaznive chute + zravka
pomoc
danka vody pijem jak duha :) pijem vacsinou mineralku+vodu a niekedy v robote aj skoro az 3litre :) dnes menej zatial :) baby co budete cez vikendik?tusim nema byt moc pekne :(
ahoj maoam to preto lebo som tyzden robila 14tky a jedla hluuposti totalne a este teraz si hravo pokracujem neviem sa dajak spamatovat..lebo mam vela zmien v ptraci...aci 3kg to je len tip..a co maoam si hladna ci preco to nejde?
tak ja som z toho jelen akoze! to som si zostavila jedalnicek podla toho casaku dieta, teda okrem vecere, ale mam na to strasnu chut. tak si dam radsej vajicka, to tiez mozem jest do nemoty ;) a zemiaky si supnem zajtra na obed. totiz nejedla som zemiaky niekolko tyzdnov a teraz som na to dostala taku chut. ale teda radsej zajtra. ale podla jedalnicku v casaku dieta- podla toho havlicka sa maju jest sacharidy stale. no ale tak dam si prazenicku so zeleninou a luskami budem mat aj tak dobru veceru. dakujem za tip dievcence!
sloniatenko ja dufam, ze nebudu tri kila hadam, pi vela vody, to ze vraj pomaha ;)
maoam chudenco verim ze nevydrzis na vode a zelenine ked tebou chute teraz lomcuju. uz aby prisli tie nase dni nech mame zasa pokoj. na par tyzdnov :/ vsetky sa mi drzte baby, idem prerobit tu veceru na fazulove lusky, zelenina, vajco. tak to moze byt hadam. ;) dakujem este raz
caute babule moje,
prajem vam pekny den
Sloniatko: co sa stalo? preco + 3kg? :-O
Lillek: dakujem moja :-)), si zlata, no MS este neprisla, ale tie stavy okolo toho su otrasne, fuj!
Danka: nechcem ta drbat, neber to v zlom, prosim, ale podla mna tam mas dost sacharidov a kedze ich mas dost na ranajky, desiatu aj obed, vecer by som uz nedavala ziadne, to len ako tip
baby, dnes som chcela byt na zelenine a vode, ale nejde to
danka a nevadi ze mas vecer sacharidy?lilekk neboj dobre bude :) ja sa cez vikend pokusim vratit na zdrave papanie a na vahu nepojdem bo po prve mam svoje dni a podruhe tam bude plus aj 3kg...
no co ti ja viem lilek, ked bol test negativny, tak asi to len hapruje. ako keby som mala mat babo, tak sa nebranim ;) ale to uz nikdy nebudem chuda? :D
myslim na teba a drzim palce!
ja planujem asi takto
R:6 fibre, 0,5 l zeleny caj
O: kura grilovane, nakrajam nejaku zeleninu
fresh ovocny 0,4l
ol: jogurt
V: 2 vajcia asi natvrdo zelenina:)
baby hned jak pridem Vam dat vediet :) ale bojim, bojim :(
Danka - a isto necakas malinke? a nechcela by si???:) jedalnicek super :)
sloniatenko - neviem o com bude ale som zvedava aj ja :) tesim sa na to :)
caute bambule moje. takze vcera som namiesto vecere cottage + zelenina mala uhorkovy salat a ryza a cina :/ a pred tym nanuk :/ no jo meska mi ms, co doteraz nikdy nebolo, a test je negativny. zacinam tu vidiet paralelu s helus :D ale jasne je to len vyhovorka, ale tak ked mi priatel navaril, naaranzoval to na tanier tak pekne, asi by ma zabil keby som mu povedala ze si dam cottage radsej ;)
lilek drz sa, som zvedava na tvoje vysledky okolo obeda tu budem sliedit a cakat ako si dopadla ;)
sloniatko a jee je zasa zmena v tej tvojej robote, hadam si rychlo zvyknes a nabehnes opat na svoj systemik.dufam, ze budes teraz aj castejsie pisat
maoam no vidis co tie hormony narobia? katastrofa, ze? ale bojuj nedaj sa! nestoji ti to za to, ty si silna, ty to das! urcite ! u teba nepochybujem
heluska ja mam tiez hrozne vela knih o zdravej strave, prirodzenej strave potom take o dietah- delena, podla GI, krvnych skupin... tak dalsie tri mi nebude vadit ked mi pribudnu ;)
dnes mam jedenie na plane taketo:
R: chlieb, sunka, rajcina
D: racio chlebik,syr boryna, rajcina, paprika
O:ryža, cina, uhorkovy salat
OL:2 jablka, biely jogurt
V: opekane zemiaky kecup a zelenina
co vy na to? co mate na plane dnes vy?
ahoj lilekk :) hned napis vahu som zvedava :) drzim palce :) a o kom bude ste to co jete?a co dnes jes?