ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
lileek super to nove cvicenie, pozerala som to na nete, to musi byt ale riadna makacka , tomu ver! inak vies kolko kalorii ma alkohol? to je nechutne az, ze kolko, kedysi som dosla domov dala 3 deci vinka kazdy den teraz to uz nerobim, lebo len 3dcl bieleho vina ma okolo 700kcal, co je strasne vela ;) sem tam sa moze ale casto radsej nie.
maoam ahojcek ako sa dari? co tie tvoje opky? jedna mala byt uz v maji, nie? ides? ci sa to posuva?
sloniatko ale servus ze si aj najdes cas, mam radost ;) ja si asi chcem tiez tieto knizky kupit, je o nich pisane v tejto diete tak hadam sa k tomu dopracujem. ten casak je fakt super, odteraz si ho uz budem kupovat aj ja pravidelne.
helus vitaj, s kileciek si nic nerob, fakt su to tie antibiotika a kvoli tomu ti aj meska tolko ms (dobry som doktor, ze?) hlavne ze robis vsetko ako mas, teda sa nemusis bat ze by si priberala.
inak ja dnes jem zatial fajn:
R: ovsene vlocky, med
D: syr boryna sunka, racio chlebik a rajcina
O: cuketovo-mrkvova polievka
Ol: bude jogurt a jablko a lanove semiacka
V: cottage rajcina paprika - v lidli maju zlacneny cottage tusim na 45centov ;)
heluska tato dieta je uz dost dlho v predaji a na zaciatku juna bude dalsia :) fajn casak a kukni aj tie knihy mam ich rada,v. tejto najnovsej jidlo jako ziv.styl su rady pre tehotne,pre zeny v prechode,vyziva pre deti a pre vecne dietarky potom rady po schufnuti :) a v tej jednotke je zase rady tak celkovo co jest kolko kedy ako atd... :) a hezky cesky hrave zdrave su zase klasicke ceske jedla urobene dietne napr.svieckova kapusta s masom atd :)
Baby zajtra si idem kupit novu Dietu,minuly mesiac som ju mala 1x a bolo tam dobre citanie.nikdy som si taky casak nekupovala,ale zaujal ma,a aj tie knihy pozriem n MARTINUSE.
Ahojte babulky moje,dakujem vam vsetkym za povzbudenie.ja si s toho ale vobec nic nerobim,ze nic neslo dolu,ale pre mna je dolezite,ze nestupam hore.Inac aj ten posraty menzes som nedostala,tak tam bude tiez pes zakopany,ale nevadi,hormony su hormony.musim sa strazit,a davat si pozor,lebo keby ze je to prechod,tak mozem zacat naberat na vahe,a to nechcem.Takze zdrava strava,a cvicenie,plavcanie,a chodza ma nedostanu,aj ked to bude prechodom.podla mna som tu najstarsie,za mesiac necely mam 47.
lilekk ja som tu knihu kupila cez net lebo ja som ju chcela este kym bola v predaji tak som furt cakala na oznamenie ze uz je :) a hned jak bolo napisane ze je tak som ju cez maetinus objednala ale uz ju mam doma asi mesiac cize uz by ju mall maat aj normalne v knihkupectve :) vola sa jidlo jako zivotni styl 2.
mam aj jidlo jako zivotni styl 1.a aj hezky cesky hrave zdrave -to je tiez od petra havlicka a baby som rada ze sa vam casopis dieta paci :) ja ho kupujem uz roky .. :)
lilekk ja som tu knihu kupila cez net lebo ja som ju chcela este kym bola v predaji tak som furt cakala na oznamenie ze uz je :) a hned jak bolo napisane ze je tak som ju cez maetinus objednala ale uz ju mam doma asi mesiac cize uz by ju mall maat aj normalne v knihkupectve :) vola sa jidlo jako zivotni styl 2.
mam aj jidlo jako zivotni styl 1.a aj hezky cesky hrave zdrave -to je tiez od petra havlicka a baby som rada ze sa vam casopis dieta paci :) ja ho kupujem uz roky .. :)
caute baby,
ja cakam na MS a uz mam aj trocha zadrzanu vodu a kadejake chute, takze nic moc
Helus: skoda, ze neslo nic dolu, ale aspon neslo nic hore, to tiez potesi
baby, drzte sa vsetky
ja pijem na litre, ako tava, o tyzden sa pre vas vazim a meriam :-))
Helus - nevadi hlavne neslo nic hore, uvidis ze casom pojde aj dole ;) jedalnicek mas ako vzdy super! ;)
Ahojte kocky moje :)
vcera som bola na novom cviceni vola sa to - race walker, baby v zivote som nebola taka spotena! je to akoby chodenie a behanie do kopca je to strasne tazke, po 10 minutach som myslela ze sa povraciam :D potom ani neviem jak som tu hodinu vydrzala :) mala som spotene aj nohavicky na kompletku :D no lenze potom sme isli este z partiou von a dosla som domov o druhej rano...dost sa toho popilo preto mam vazenie zajtra lebo po tom alkohole :D
sloniatenko - drz sa mi, zlatko a kde si kupila tu knihu normalne v knihkupectve je? ci cez net? :)
valika - neboj to dame spolu ;) aj ja tak potrebujem
ahj heluska ty si nic nerob so svojich kil, lebo papkas priam vzorovo a mas tie antibiotika. a ked mas antibiotika, tak ti telo urcite zadrzuje vodu. nic sa neboj, bude to v poriadku hned co nam vyzdravies.