ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
bre ranko kocky,
ja mam dnes vazenie o 11.... tak idem s malou dusickou po tolkych oslavach a alkohole ze mi vaha aspon stoji :( sklamana som zo seba ze som sa tieto dni tak spustila aj ked vcerajsok uz bol ok :) mala som na veceru cottage, uhorku, rajcinu a kalerab a hodinu som bola cvicit...mam este strasnu svalovicu z utorka tak dnes idem len na jogu.... chcem ale zas zamakat na jedalnicku!
maomam - zlaticko teda tie hormony dobre s tebou zamataju :) ale neboj ja mam to iste pocas ms by som zjedla vsetko co vidim :D a kombinacie sladke slane horke proste vsetko, raz som bola tak ze som si na cokoladu dala platok syra :DDD
sloniatenko - musime zamakat na nasom stravovani vidis ako to islo pekne dole ked sme sa drzali
baby drzte sa, ked pridem napisem vam vahu....:| aaaaa nezabudnite dnes je jste co to jite! :D
ahojte kocky tak ja som si vcera straasne pospala :) inak jedalnicek uz niekolko dni totalne na nulu vlastne na -50 ale neva musim sa akosi asi spamatat z toho vsetkeho co sa udialo..a uz sa odnervovad dajak ako jasne ze ma to s prepacenim sere ze som si to takto pokaslala ale teraz sa fakt akosi na nic necitim musim sa ukludnit a uz nebyt taka nervozna a unavena divna proste si musim najst zas system a zatial to neslo snad sa cez vikend spamatam.no uz nerobim 14tky ale aj tak robim uuplne inak ako som bola naucena :) baby su dobre tie knizky su tam i slavnostne recepty ako-zdravsie vanilkove rozteky,tvarohova babovka,moravske kolace,svieckova,kapusta knedla maso,potom ovocny kolac,natierky,polievky,velkonicny baranok :) hydina bravcove hovadzie i ryby i friske ranajky a su tam pisane i hodnoty jedla :) a naco sa hodi teda ci na ranajky desiatu atd ... :)
baculka: sport teraz nejde
danka: vies co, stve ma to, fakt, keby ze mam dakych 50kg, tak si tie 2kg + pri MS ani nevsimnem, takto ale citim a hlavne vidim, ze mam viac nez dost, stale :-/
zajtra zeleninovy den a voda, inak vsetko, na com som makala, par sprostych dni uplne rozvrati a to nedopustim
Danka knihy o zdravej strave mam uz aj ja doma zopar,a ta krvna skupina A-CKA,lezi u mna na stoliku pri posteli stale,citam si recepty z nej.Inac hormony su svina,ja to citim na sebe som malatna,ale co sa tyka jedla nezeriem piate cez deviate.Staci mi 5x denne,a zaujimave sladke ma nelaka,zatial.A to mame v mrazaku 2 nanuky,a aj chrumky sa najdu.nAOZAJ BY SOM NEVERILA,ZE TIE SACHACE ROBIA ZAZRAKY,potom nezhanam.Len nech idu aj kila nejake dole,ale ja verim,ze pojdu.Baby dnes uz nepridem idem si chystat veci do prace,priatelovi desiatu,a este zehlit,pa a pekny vecer.
baculka urcite je to na tebe vidno makas jako dablica ;) len tak dalej
helus inak aj aj uvazujem nad tymi knizkami k narodeninam, budem mat o 2 mesiace, tak lepsie nez hovadinky nasilu kupene. dnes budeme mat rovnaku veceru inak
maoam toto presne poznam -vlci hlad.nepomaha nic. mne jedine rychlo si dat vlakninu a nejako sa zamestnat nebyt v dosahu tychto veci! strasne co s nami urobia hormony :)
Maoam viem ako sa cítiš, poznám to až priveľmi dobre, na tvojom mieste by som si daa min. 30 min. poriadneho kardio + posilovanie len tak doma, uvidíš ako ti dobre pretrávi, poriadne sa spotíš ....mne toto najviac pomáha, potom už pijem iba vodu , na druhý deň sa budeš cítiť super, u mňa toto teda funguje na 200% !
Ja dnes desiata biely jogurt + zopár slnečniicových a tekvicových semiačok + asi 10 bobúl hrozna
Večera : polka riccoty, 3 rajčiny + polka uhorky :)
Danka - zmena, vsetko sa poprehadzovalo, ale je toho teda fakt dost
baby - pomooooc, MS na spadnutie a ja som zo dna na den zmutovala na pozieracku vsetkeho, co nezje mna, chrumky, cukriky, chlieb, salama, HORCICU vyjedam lyzickou..., tri velke kavy, asi tri litre dzusu s vodou, zmrzlina, este aj normalne jedlo k tomu, nemam dno
citim sa na +3kg, voda zadrzana, no otras, fuj
ahojte baby,
sloniatenko ty si tak pekne opisala tie knihy,ze si objednam k narodkam,namiesto blbosti,co by mi kupili.ten casak budem musiet vzdy pozerat v stanku,ked cakam na troljbus na Nivach.
Danka super jedalnicek,dnes aj priatel jedol sosovicovu polievku,a chutila mu,ja som k nej mala tekvicovu kocku,bola som pred obedom v obchode,a mali teple.Spala by som tak piijem zeleny caj+ vodu,a pojdem pomaly robit veceru.Na zajtra mam uz nachystany chlebik natrety florou+sunka+ladovy salat,desiata kiwi,obed-ryza kuracie stehno+ cvikla,poobede mam dost nabity program takze olovrant zajtra neviem,ale nejake acidko bude dufam,a vecera bude cottage salat to je cottage+ paradajka+ladovy salat+uhorka,vsetko nakrajat a zmiesat s cottage,a super zranica,lahka a rychla.Zajtra este chcem ist do zahrady,tak vecer pridem domov vypluta.
ahojte baby :)
Dánka krásny jedálniček ,chválim ! ! :)
Ja dnes :
R: jačmenné vločky + med + kokos
D : jahody asi 200g
O : cottage 180g , uhorka, paradajka, kápia, zel. olivy = 400g
Inak dnes asi 30 min. rýchlej chôdze , včera 20 min cvičenie
Jedine s čím sa môžem fakt pochváliť, že z brucha a z toho sádla na bokoch išlo čo to dole, už mi to aj povedalo pár ludí takže tak , denne makám na bruchu tak som rada :)
Krásny slnečný a horúci deň prajem ! ja idem makať na záhradu :D