ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
caute baby, ja som hore od 5 :-/
unavena jak ****
baby, MS na spadnutie, uz ma vsetko boli, krce, ale este stale nic, uz len prasknut fakt :-//,uz sa inak velmi tesim na vazenie 31.05.
vcera vecer som si pozerala zaznamy z davnej minulosti, ked som mala zivotne maximum 69kg, to boli miery, nemozem uverit, ze som to bola ja, rovnako, ako ked citam miery, ked som zacinala vlani chudnut, no hrozne nieco, uz by som sa fakt nechcela vratit v case!!!
tak sa tesim a som v ocakavani, ze co bude 31.05., dufam, ze nejaky potesitelny ubytok :D
s jedenim sa snazim, v tejto teplote u nas sa aj tak da skor len nieco lahsie, vela pit, zelenina, ovocie
tak na tom budem ficat dnes
ahojte kocky moje zlate :) tak ja dnes hlasim svoj restart po cca asi 2tyzdnoch.. :) dnes sa citim fajn myslim ze to zvladnem :) moj jedalnicek dnes-asi 74g chleba+maslo farmarske+syr tusim 3platky 30%eidamu+rajcina,d-vlocky 15g+b.jogurt+kiwi 2ks+1lyzicka medu,o-kuskus+osmazene kare okorenene osolene potrete troskou oliv.oleja+zelenika,ol-acidko uhorka,v? este neviem :)
bre ranko kocky moje :) Ako ste zvladli vcerajsok?
Tak ja som nakonies este po joge, bola na spinningu to som cela ja vzdy sa necham nahovorit :D vecer som dosla a mala som kuracie prso bez koze, 2 rajciny :) takze spokojna som vcerajsok bez prehreskov :)
Pozerali ste inak jste to co jite? Ta baba ma podobony typ postavy jak ja.... ja som chuda v tvari mam chude ruky ale tie stehniska to iste:D neviete ako to dopadlo? ja som to pozerala len po tu cast ako sa rozpravala s katerinou o tom ze nema chlapa a je smutna.... :| cim viac to pozeram tym viac sa cudujem tym sacharidom na veceru neviem co si o tom mam mysliet :D inak tiez som jak ta baba cokoholicka :D
dnesny jedalnicek este neviem ale pridem Vas kuknut tak potom napisem ;) pekny dnicek
ahojte babulky moje.
Lilek prijmi moju gratulaciu,si suuper.verim,ze aj nam ostatnym to pojde dole,ja robim pre to vsetko tak budem rada,ked 31,5 zbadam ubytok.
Danka moja ty ides v mojich slapajach,mame strasne vela spolocneho,aj ten menzes taraz neuveritelne.Ja mam vikend pracovny,takze tak.zajtra bude trocha zmrzliny takej z velikej dozy,idem gratulovat vnucke v meninam,tak si trochu dam,odoberiem z vecere,a bude poriesene.Aj tortu som jej objednala taku mensiu,ale to si nedam.Baby ja si idem dat na olovrant karelab+Pierko,a vecera bude kuracie opecene+ dusena zelenina,od vcera,a priatelovi idem vysmazit na zajtra rezne,to je co?On take nechce jest co ja.Dneska pozeram vecer jededie,neni doma,tak mi nebude prepinat telku.teraz idem na 1 hodku do zahrady a potom domace prace+ cvicenie na lopte.prajem vam pekny vecer.
baby, ja uz som vyradila rifle, ktore su mi velke a darovala ich kamoske, ta cela stastna, lebo medzi nimi boli super kusy
naschval som ich dala prec, aby som nemala v skrini nic, co by bolo väcsie, aby som nepodlahla pokuseniu polavit :D
no a mam 2-ojo motivacnych, do ktorych sa este nevpracem, ale na Vianoce sa do nich vpratat veru planujem
Danka - dakujem :* tak snazim sa aspon vela, vela cvicit, ale hentie vazenia tam mi dost pomahaju tiez :) isto tam chod, vidis ze to nie su vyhodene eurace ;) ano uz mi padaju veci ale zas oblecem take co som neobliekla takze mam co nosit zatial :D este pockam kym si nakupim nove kusky ;)
inak to ti teda poviem dufam ze sa to tej dotycnej vrati aj s urokmi! a nie su na to nejake paky aby si to nemusela platit? :( ved inak to co je v dnesnej dobe za vychcanych ludi ja by som taketo nedokazala spravit :(
Maomam - po pravde chcela by som to dotiahnut na 64 aby som mala v rezerve nejake to kilo, dve :DD uvidime ;) je to este daleko :,)
Danka, tak to je teda fakt paradna kamoska :-/////// FUJ, dufam, ze sa jej to vrati.
cauky babule
sloniatko no extra vydavky- bola som na svadbe na vychode (cesta, dar, kvety atd), a potom ta moja nestastna kamoska co som sa jej zarucila na uver, musim to platit za nu ja, po nej sa zlahla zem! to su moje extra vydavky. :/ ale inak podla mna sa ti organizmus na to pripravi, zvykne si na novy rezim, nemaj boja, to zmaknes, lilek nas tu nastartovala + dnes jste to co jite, no myslim s ze hresit uz nebudes :)
lilek ze woooooow, ti poviem hned po vyplate tam idem aj ja! klobuk dolu, velka gratulacia. i ked musis uznat ze aj ty sama strasne moc makas , takze velka poklona hlavne tebe! uzasna si, to uz musi byt urcite vidno a veci ti musia byt velke.
super babule hned mam dobru naladu!
lillek: tak za dva mesiace dat dole 6kg je fakt viac nez dost, velmi dobre ti na telo reaguje, to je super :D, uz mas vlastne takmer 50% dolu! podla mna do Vianoc budes mat aj menej, ako 65-66, mozno to das na 63-64 :D, to by si uz bola mega stihla kocka
Maomam - meriam 172 cm, dietologicka mi odporucila konecnu vahu 66/65 kg, takze pomalinky na to idem ved ked si to tak vezmes zo 79 kg na 66 to je nejakych 13 kg...a to som naberala roky :) hej mas pravdu ani som si to neuvedomila! 6 kg to je uz dost ze?:D
sloniatko dakujeeeem :) len este musim na tej strave popracovat musime sa rychlo vratit k nasemu peknemu stravovaniu a do leta budeme kocky! ;)