Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Ahojte spoluchdnuce,ja uz som doma z gratulacie,a boolo tam veela nastrah,ale isla som tam najedena mala som ten Eidam+ karelaby+cherry paradajky.Ale ochutnala som malinky kusok torty 1 cm siroky,a mozem povedat,ze super torta ovocna,vnutri same ovocie,a malo kremu,uz som slubila vnucke ze v auguste na 7 narodeniny,jej taku istu objednam,ale vecsiu.Boli tam jednohubky s pomazankou+ klobaskou,a chlebicky,dobre to vyzeralo,mnamkovo,ale nepotrebovala som to.Ale ani chut nebola comu sa sama cudujem.Baby musela som sa podelit s touto skutocnostou,a majte sa krasne cez vikend,ja pracujem.

Helus

Ahojte baby moje.Vcerajsie jste co jite bolo super,dolne partie ako ja,pas chudsi a stehna a boky.Ach jaj.Ale super teraz na olovrant som zjedla 2 vajicka+ kavu+ caj,lebo idem vnucke gratulovat,a robim priatelovi Francuzske zemiaky,tak som uvarila viacej vajec.vecera bude 2 karelaby su mensie+eidam 30,%.Na zajtra mam uvarenu polievku sosovicovu,z cervenej,novy receptik,neskorsie hodim postup.Bola som zvedava co je to zac,a mam na vikend do prace s grahamovym rohlikom.Inac zmrzlina nebude dcera nema miesto v mrazaku,a doza je 2 litrova,a torta je 400 gramova,tak s tej zoberiem len priatelovi trojuholnicek.A mne vobec nejde na chut sladke,comu sa velmi tesim.
Sloniatenko ty casto jedavas Kare,ty nejedavas kuracie maso?Vraj kare je najdietnejsie maso po kuracom.Baby pekny vikend vam prajem.

dana660xz

maoam viem ze to znie dost blbo, ale som rada ze nie som sama.. uz som si myslela ze som fakt jedina ktoru podviedla naj kamaratka, ale ako vidim svine su po svete rozsirene viac nez dost:(
inak neviem sa dockat 31.5 ake budes mat vazenie, dufam, ze budes spokojna!

Maoam

Sloniatko, no :-//, ja som mala par dni takych blbych ale som si povedala, ze dost, leto je tu a ...proste nedovolim to

tak som zatiahla rucnu brzdu a da sa to!

Danka, to mi je luto, ja som toto zazila pred rokmi, slo o dvakrat taku sumu :-/, co ti poviem, bude ma to mrziet do konca zivota, aka som bola sprosta, splacam dodnes inak :-/

dana660xz

caute babulky moje, toto je ale den! zasa piatok a zasa sa vsetci spamatali, ze treba aj robit alebo co ;) joj vela toho mam dneska.
takze najprv k tej "kamoske" celkovo ma vyjde do 5tis eur, slusna vyhliadka platit nablizsich x mesiacov po 150 eur. akoze neprajem jej aby sa zjavila, pretoze by som ju musela asi zabit alebo co. ale baby za dobrotu na zobrotu, je to moja chyba, terza platim za tie chyby :/
ale podme radsej k prijemnejsim temam, lebo s tym nic neurobim, musim to platit.
takze co vravite na jste to co jite? ja idem zhanat dekompresne leginy :) tiez som ten typ ze ritisko a noziska . schudla baba 20cm v pase a 10 cez boky, uplne opeknela, aj vlasy jej dali urobit, celkovo jej to velmi prospelo. super. akoze babula makala islo jej to. uprimne jej zavidim takuto sancu, ale samozrejme jej to prajem.
no a moja dnesna obziva sa vinie v duchu hekticnosti:
R: 4raciochlebiky, kava (nic moc)
D: 2 chleby, sunka syr, rajcina, paprika, uhorka
O: varene zemiaky, fazulove lusky, kecup
Ol: bude jablko a jogurt.
V: melon :) mam doma polku melonu a nemam ho kedy zjest a dnes sa uz musi.
vikedn mam pracovno-zabavny. dnes po robote do zahrady, rano ist kupit do stupavy planty , potom na 11h do roboty, potom rozlucka so slobodou a zasa na 10 h do roboty a potom zahrada. ale na buduci vikend jej oslava krsnej 50tky, tak si odpociniem aspon tam.

sloniatko

maoam teraz sa urcite vazit nebudem lebo mam svoje dni a po druhe mi je jasne ze take kilo je urcite hore po tom ako som jedla..

Maoam

Sloniatko, kedy sa ides najblizsie vazit a merat?

Lillek: merias si aj zmeny v mierach, alebo sa iba vazis, lebo som si vsimla, ze tu uvadzas iba hmotnost.

sloniatko

lilekk ja sa cez tento vikend praveze drzat musim lebo cez vikend sa chcem v tom xhudnuti hlavne rozbehnut ale doteraz bol vzdy vikend ten volnejsi ked som si co to dovolila tak to chcem aj do buducna ale tento vikend nemozem sak teraz som dva tyzdne zle jedla :) cez vik.budem mat cas si navarit :) inak prave mam za sebou obed to bola mnamka mala som 3male kusky kare a na nich trosku soli cervena mleta paprika rasca a cierne m.korenie a sus.cesnak na ne som dala 2lyzicky oliv oleja supla na tacku a na gril +kuskus+rajcina a uhorka mnamka :) a ze dietne jedla niesu chutne :) :) mnam!

lilekk

baby tak moj jedalnicek:
R: sojove chlebicky (z naturhousu som kupila namiesto tych keksikov nejak nemam chut na slake), cottage, 90 percentna sunka
O: zemiakova polievka, spenatove cestoviny
Ol: 0,5 l fresh ananas, grep a acidko kakaove s vlakninou
V: este netusiiim :P

ale idem dnes na to tazke cvicenie tak spalim riadne :D

Maomam - poznam aj ja take chvilky ja som kedysi mala 94 kg (asi pred 6 rokmi)potom som schudla na 66 a potom po 4 rokoch som sa zas vyjedla na 79 takze teraz uz by som konecne chcela zmenit ten zivot tak aby to bolo trvale...tak si vies predstavit aka buchta som musela byt :D

Sloniatenko - super jedalnicek, no ide vikend ako vzdy, tak sa drzme!:D