Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

baculka

Lilekk ale takto som jedla iba tento víkend kvôli tomu pokašlanému piatku
Inak to čo píšeš je u mňa nereálne, kedže chcem jesť menej živ. bielkovín kvôli tomu že časom chcem prejsť úplne na vita stravu, nechutí mi to proste, neviem si predstaviť zjesť denne 2 jogurty na desiatu a olovrant + bielkovinu ešte aj na obed a večeru ... inak mäso neznášam takže to nejem vôbec, jem to na čo mám chuť, teraz jem vita tak 80%
Cvíčim takmer každý deň, pohybu mám viac než dosť

Dnes :
R. 2 lyžice ovs. vločky + jablko + med
D: hruška
2D: melón červený asi 350 g
O: tuniak 180g + čierne olivy + lyžica lanového oleja + 2 paraajky + ľad.šalát
Ol. biely jogurt + pol hrušky
V : biely jogurt + asi 150g melóna

lilekk

ahojte baby ja som vcerajsok pokaslala na vecer: 3 pohare kofoly, 2 male chleby so salamaou, 2 zlate oplatky :D co uz nevadi pokracujem dalej :D

baculka - vaha ti stoji pretoze jes malo aj minule som ti to pisala ukazem ti to na tvojom jedalnicku:

R : ovsenné vločky + hruška+med - to mas ok

D:hruška - tu ti chyba bielkovina napr. jogurt, naj je do 2,5 percenta tuku

O: 250g odtučneného tvarohu +med + hruška, - skor si daj masko a zeleninu, alebo kludne nejaku sosovicu abo inu strukovinu, dokonca mozes aj maso s ryzou toto co si papala je skor olovrant

Ol: 320g jogurt + hrozno - toto mas ok,aj ked jogurtu je zbytocne vela, a mne dietologicka hrozno zatrhla teda mozem len raz za cas, na chudnutie je blbe udajne

V : biela redkička (chyba bielkovina, telo hladuje, cize nechudnes)

dietologicka mi prizvukovala ze nemozes uberat takto z jedla lebo jednoducho to dole nepojde a navyse este pri takejto strave hrozi jojo :) tak snad som ti troska pomohla :) ved pozri ake mam ja jedalnicky, mam aj vela prehreskov ale vaha ide dole ;) a cvicenie mas ake? ja cvicim 5 krat do tyzdna, niekedy vyse hodinu striedam - spinning, jogu, race walker (co je beh do kopca, drz sa a hlavne sa nevzdavaj! :)

baculka

Ahojte krásky :)

Helus no to som teda zaklincovala ako taký bača na holi :)
Inak stále papáš na raňajky komplex.sacháče či ako teraz ? čítam že dnes bude ovo :) tak dobrú chuť ! :)

Sloniatenko ale tak nemusela som to pokašlať, najhoršie je že mne váha stojí, úplne proste stále 64,2 a nepohne s ňou ani pohyb, ani nič nechápem :/

Ja dnes R: 2lyžice ovs.vločiek + jablko+med

D: budem mimo domu , dúfam že stihnem aspoň hrušku spapať :)

CHcem aj dnes vydržať taký ľahší deň ako včera , uvidím :)
KRásny den

sloniatko

ahojte kocky.no takze ja vcera myslim ze ok len bola tycinka corny horka cokolada+3kopceky zmrzky ale zase celodennevtazke slapanie.tura velka :) asi 7-8hodinova :)
helus dlho pracujes :(
baculka nic az tak zleho si nespravila neboj sa moja zlata :)
lilekk ahoj a tebe tusim vikensd ide pekne sikulka :)

Helus

Ahojte baby moje,vidim,ze sa tu malo pisalo dnes.
Baculka noo v piatok si to dobre zaklincovala vecer,ale co uz ides dalej,a to je hlavne.Inac dobre ides,ked uz mas nohy svalnate,a inac aj dost cvicis,tak jeden piatok ti nic neurobi,aspon sa telo potesilo.Ja uz sa chystam spat,lebo zajtra som v praci od 7,30-22.Zajtra na ranajky budem mat banan+ jablka.Olov rant tiez nejake ovocie,a obed bude stehno kuracie+ zitny chlebik a zelenina.Dalej neviem,podla hladu v praci.Prajem vam peknu nedelu.

baculka

ahojte baby :)
tak ja piatok :
R : ovsenné vločky + hruška+med
D:hruška
O: 250g odtučneného tvarohu +med + hruška
Ol: 320g jogurt + hrozno
V : biela redkička

Večer som to posrala, mala som strašné nervy : 2 rožky s nutleou, čokolády troccha, chlieb s maslom a syrom a aršidy a tyčinky

Dnes :
r :melón červený
D: zas melon
O :ovs.vločky + med + hruška
ol: trochu cestovín

Potom 2h korčule +210 min. posilovanie :)

uuf ten piatok sa nemusel tak posrať ale tak idem dalej, hlavne že je vonku krásne :) :)

Tak sa mi držte baby !! inak ja už mám dosť svalnaté nohy :D

lilekk

kocky moje dosla som vas kuknut bo mam cas teraz cez vikend :)

Helus - cervenu sosovicu mi minule odporucala moja dietologicka zevraj kupuje v DMke tu od alnatura ze je vynikajuca, tak potom napis :) inak ja som dnes robila cely hrniec sosovicovej polievky :)) velmi to lubim :)

Danka - zlatko tak to ma velmi mrzi 150 eur mesacne su strasne peniaze :( ta zenska je zjavne bez chrbtovej kosti :| zlatko a tie dekompresne leginy potrebujem aj ja! ked ich niekde najdes tak posli link chcela by som ich aj ja lebo tiez som takej postavy :D

Sloniatenko - ako zvladas vikendik?

Maomam- merala som sa nejak na zaciatku odvtedy ne, ked budem mat najblizsie vazenie dodam info :)

ja dnes:
R: sojovy chleba znaturhouse - flora, cherry rajcinky, 90 percentna salama (je az tak nezdrava? ked ma tolko masa?:D)

Ol: 0,4 l fresh grep, maliny, citron

o: velky tanier sosovicovej polievky

Ol: caro, 3 fibre susienky, bude asi aj jogurt acidko kakaovy s vlakninou

V: chcem cottage aa zeleniny kopec

drzte sa a pekny vikendik!

Helus

Ahojte babulky m oje,prajem vam pekne ranko slnecne.Ja idem za hodku doprace do 22,ale nevadi.Dnes som bola v posteli di 8,45 super tak dlho nebyvam,ale navarene je a trochu som oddychovala.
Sloniatenko torta bola z Terna berieme objednavky na torty,a mame od nich kazdy den cerstve zakusky.
Danka moja tych 5 ,000 euri by stalo moje nove koleno v sukromnej klinike.To ja dobre poznam,pozicala som aj ja peniaze,a potom som ich mala problem dostat naspet,to sme my co radi pomahame druhym.Ale ja som chodila za dotycnymi ,ty tp mas tazke,ked nevies,kde ta zenska je.Baby pekny vikendik.A este recept na tu moju novu polievku-sosovicu cervenu sosovicu umyjeme na oleji spenime cibulku,vsypeme 1 malu lkyzicku kurkumy,krasne vovi je ako Kari korenie,vsypeme sosovici oprazime,zalejeme 1/2 litrom vody pridame prelisovany cesnak,a varime 5 minut,pridame plechovku paradajok nie pretlak,a dovarime do mekka,dame sol,bujonovu kocku zeleninovu,korenie ja pouzivam 4 farieb,dochutime,podla potreby dolejeme vodou.Nic nemixujeme.ja mam na obed s graham pecivom.

sloniatko

ahojte kocky,ano maoam spamatat sa! :)
danka to je strane toto!je to doost penazkov...je mi to fakt luto neviem co to je za ludi..
heluska ja mam najradsej kare :) kuracie mi moc nechuti a vidis ako si tu oslavu pekne zvladla super :) a odkial prisim ta bola ta torti cka?