ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
AHojte baby:
R: 3 lyžice jačmenných vločiek + med+ pol hrušky
D: hruška
maoam veľmi ti gratulujem a teším sa s tebou ! :)
ahojte babenky tak nachvílku som sa tu zastavila vás pozrieť tak len oznamujem že od dneska pripajam aj k strave cvičenie :)(mala som pauzu s cvičením cca 2-3 týždne)
tak kočky moje veľa šťastia v ďalších dňoch.! :)
maoam gratulujem kraaasne ti to ide super :) :)
danka oj to bol teda vikend teda a co ta noha uz ok?joj moje ubohe :(
Danka, mna to tiez zarazilo, ale vzdy babam tu melem dokola, ze nech sa hlavne meraju, lebo hmotnost moze byt zavadzajuca, najmä ak sportuju a stracaju tuk a buduju svalstvo, v mierach mozu krasne chudnut, na vahe vobec alebo len minimalne.
Z vahy by clovek povedal, ze som neschudla nic alebo malo a pozri, kolko slo dole v cm...
Danka, ja som tiez nastvata na moju velku chybu vtedy. Uz nikdy v zivote nepoziciam nikomu prachy, ani keby to mala byt rodina.
ale maoma pekne des na ie entimetre! by sa zdalo, ze jaj 0,5kila dole len? ale na tie centimetreje je to naozaj suprove! parada!
no jasne ze kvoli tomu, musim si najst system ako zarobit peniaze a tak. ale tak nejako na to dojdem, vsak dufam, aj ze sefinko zvysi a nejake to euro na konci roka. ale tak uvidime. nechchem sa uz stazovat, ale riesit to. proste si za to mozem sama a bohuzial vsetci moji kamarati to maju uz so mnou tazke. nepozicam uz ani euro a hotovo :)
ale strasne som nadsena z tvojich centimetrov a pol kilecka :) mam z teba dobru naladu. inak myslela som na teba cez vikend, lebo som videla cukrovinky maoam v obchode :)
Danka: :-*, dakujem ti moja
baby, ja som mala chory vikend, nic moc, vsetko ma bolelo a aj boli, aj povinnosti boli,no fakt :-//
Danka, ale tvoj vikend bol des, uff...:-/, ta brigada to je na peniazky kvoli tym vysokym vydavkom, ktore sa ti nakopili, ze? Aspon ze si nasla takuto moznost, aj ked je to na ukor tvojho oddychu a volneho casu, obdiv!!! To by nerobil kazdy, ako poznam ludi.
maoam velikanska gratulacia!
caute krasky moje :)
joj no moj vikend sa da nazvat katastrofa-robota :/. v sobotu som bola v robote 11h na nohach, potom som si vytkla clenok, takze som nesla na rozlucku so sloboudou, na ktoru som sa tesila jak male decko. :/ v nedelu som musela ist aj s tym clenkom robit, lebo to je taka brigada, na cierno, platia dobre a na ruku a mam to kusok od domu a dost ludi sa tam chce dostat a ekby som nedosla, asi by ma na buduce nazavolali. tak som bola zas 9 h na nohach a potom hajde do zahrady. hrabala som, sadila, okopavala polievala. ale bola aj moja mamina tak mi pomohla. to uz ten clenok neznesitelne bolel, ale octanova mast pomohla. no a vecer som zistila ze som kdesi stratila snubny prsten :( akoze vikend fakte ze uzasny :/// o jedle ked mam poveda tak to je tiez katastroga: sobota ranjaky chlieb+ cottage, obed tuniakovy sendvic, vecera 2 taniere svieckovej :/ nedela ranajky chlieb rajcina, uhorka, potom cely den vyjedanie ovocia (hrozno, ananas, melon)vecera salat s mozzarelou a susenenymi rajcinami. som uplne unavena, vobec som neni ani oddychnuta, nohy ma bolia, ruky ma bolia,krize ma bolia. ach jo tak som sa vam vystazovala, dufam, ze mi to pomohlo :)
takze sup hruba ciara za zlom
Ol: hrozno
V: ?
a vela vodicky s citronom a aj bez citronu, vela vela tekutin, lebo su dolezite ;)
krasny den bambulky moje prajem
ahojte baby,
kvoli tomu, ze sa mi uplne posuva MS, uvadzam miery uz dnes, dufam, ze vam to nevadi, vsak tri dni hore dolu uz fakt nezavazia velmi, ziadne zazraky by sa uz neudiali, takze tu su:
28.05.2012 (oproti poslednemu meraniu z 30.04.)
vyska - 165cm
vaha - 55,5 kg (- 0,5kg)
prsia - 86cm (- 1cm)
pas - 70cm (- 2cm)
boky - 93cm (-1cm)
stehno- 52,5cm (-0,5cm)
lytko- 34cm (-0,5cm)
speky/pneumatika nad riflami - 85cm (-1cm)
celkom ok uz :-)
dobre pracovne ranko kocky :) tak ja vcera nic moc bola zmrzka 2kopceky+kolac 3ks+trochu chipsov+horuca cokolada a trochu cokolady...takze nedela jak sa patrr :) :) a dnes-r- chleba maslo 2ks redkovka salat,d-vela ananasu-o-hrachova omacka+chleba,ol-acidko,v-este neviem a co u vas?
baculka ja si myslim to iste co lilekk.