ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte kocky moje.
Sloniatko jedna kocka bola obvinena z kradeze,co vobec nespravila.Inac jedno vajce jak kinderko ale plne nejakeho tuku asi,ved uvidim,ked mi to bude rezat,ale mam to uz 4 mesiace,a kamarat internista ze to musi ist hned von.To ma este chirurg nevidel,zdrtbe ma kde som bola doteraz.Ja mam kacu+6 zeleny caj,a ranajky budu 2 toasty so sunkou+ syrom.Desiata jablka,a obed neviem,asi zeleninova polievka + krupky,inac priatel vecer robil pecene kura+ zemiaky.kocky pekny den vam prajem.
ahojte kocky.heluska jedno vajce ta nezabije.hlavne nech je u doktora secko ok drzzim palce a co ta tak nahnevalo?
ja dnes-r-chleba maslo redkovka sala,d-vlocky b.jogurt,kiwi,o-Hrachova omacka chleba a dalej neviem.pekne ranko.
Ahojte babulky moje,tak ja som prisla z prace a na stole bolo velkonocne vajce,ono mi dnes spadlo za skrinku,a ostalo tam,prialel bol sam doma poobede,a upratoval,tek ho polozil na stol,a ja som prisla z prace vystresovana,tak som po nom chmatla,a zozrala som ho.Svina som drzim sa a vecer o 23 takto ,ale to bolo zo stresu v praci.Ja viem,to neni omluva,ale zajtra idem este na chirurgiu,mam na nohe na narte take nieco ako vajce narastlo mi to tam,je to asi nejaky tuk,tak aj to mi dalo zabrat.Znamy ma objednal k chirurgovi,tak zajtra idem o 13,30,co uz raz aj hajzel na mna spadne,so smolou.Ale bude dobre teraz si nadavam,ze som si mala radsej jablko dat co uz.
ahojte baby tak ja myslim ze dnes dobre len vecera bola mozno trosku vacsia ako mala :) a zajtra budem mat na obed este asi hrachovu omacku mnam :) doobru nocku.
lilekk vikendy.. :) inak mam svoje dni a som jak chodiaci balon... :(
Lilekk ked mne to takto vyhovuje, fakt sa snažím jesť čo najlepšie, aj ked mi poradíte, len prečo by som mala tlačiť niečo čo mi nejde na chuť, snažím sa jesť tak ako budem jesť už celý život, ja radšej schudnem pomalšie nech si telo zvykne na tkúto stravu , ak bôbec schudnem ... ja som schudla tie 3 kg prvé a teraz nič , včera som papala na obed tuniaka, ol . jogurt + hruška
večera jogurt + červ. melón
Večer som sa cítila dosť plná, na ten jogurt som už vôbec nemala chuť ale ked mám teda jesť viac bielkovín :/ ale fakt si zlatá , dakujem ti :)
Helus mňam tie čerešne, už máš vlastné či si kupovala ? :)
Valika ja jedávam , najradšej mám vlašské a lieskovce, potom mandle, kešu a para orechy , veľmi často mávam i slnečnicové semienka, konopné , tekvicové a píniové oriešky - odporúčam kúpiť samostatne, nie zmesy so suš. ovocím, tam už býva aj cukor, olej ...
ja dnes : Obed : cottage + mrkva + zeler+ čierne olivy + 2 paradajky + cestoviny + oliv.olej a sójové maso
Ol : nič, nestíhala som
Večera : to isté čo na obed bez cestovín a sóje
Inak 30 min cvičenie + posilovanie :)
babeny moje zlaté jedávate aj orechy nejaké?
a aké ? :)
v nejakom balení? v tescu som videla zmes orechov ale neviem či je to dobré :/
lillek: dakujem moja, ale ja sa uz snazim vyse roka :DD, takze konecne to zacina byt napinave :D
Ahojte kocky!
Maomam - wow odpadla som, ty musis byt uz inak stihlucka! uprimne sa tesim a v dobrom ale len v dobrom zavidim tvoju volu, a silu :D
baculka - jaj zlatko ak chces tak papat tak to ti potom neviem poradit :( ale ked telo nechudne a drzi sa tak je to jasny signal ze hladuje
danka - no danik mala si tazky vikendik :(( ako dnes? este ta to boli? :(
neboj sa uz bude len lepsie a lepsie!
kedy ides do naturhouse?
sloniatenko - zlaticko moje Ty si jak ja tie vikendy strasne s nami ale nevadi!:D
baby ja dnes:
R- sojovy chleba z naturhouse, troska masla, 2 platky 90 percentnej sunky
O: trocha hrachovej polievky, par varenych zemiakov, kuraci filet a zeleninka, 0,5 l fresh jahody, grep, mata
este neviem co dalej :) idem dnes na spinning :) snad sa budem drzat cez den
Sloniatko a Baculka: dakujem vam baby :-)
baculka ja som dnes mala na ranajky pohankovy chlieb+ mozarellu+ salat,desiata jablko+ ceresne,obed opekane zemiaky+ lusky,mam na to chut divna kombinacia,olovrant nejaky jogurt,vecera cottage+ zelenina dusena.Som od 6 hore v zahrade som bola a idem na poob ednu,nestiham nic,ale vecer si vas precitam.pekny dnicek vsetkym chudnucim prajem.