Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Kristinkita_1

Sloniatenko,
nič sa neboj, ked budes takto aj nadalej odhodlaná, pojde to rýchlo dole. Len sa nemozes vzdat. Ja som uz 4 kg dala dole, po tom co som pribrala 10kg.
Ale váha sa mi v priebehu roka nechcela vobec pohnut, tiez som bola zúfala, no zároven aj trpezlivá. Nevzdala som sa, kamosky, ktorym sa nepodarilo schudnút to vzdali a bud pribrali alebo ostali na povodnej váhe. Mne sa to podarilo az po roku odopierania jedla a cvicenia. Ale stalo to zato.

Kristinkita_1

Maoam, moja výška je 162 a váha 55. Takze pri takejto krpatej výške tá váha predsa len nie je najnižšia.

Stávka je dosť taká,,, no ani neviem povedať aká. Ja osobne nemám rada zelenú farbu, ja na seba nedokážem obliecť nič zelené, nie ze by sa mi nejako nepáčila ale proste.... no a ked prehrám teda ak ku dnu 1.7. nebude ručička na váhe ukazovať tak o 4kg menej, musím sa odfarbiť nazeleno :))) takze ja to zvládnuť musím :))) uz len kvoli tej zelenej.

sloniatenko

marijam no i ja som mala dnes sladke :( ale inak ok myslim :) a ty si vlastne akou rychlostou chudla?
annika1987 teraz vahu neries a hned jak sa uzdravis sa zase riadne k nam zapojis hm?a ja ze sa uz ani neozves.som sa bala ze mame o chudnucu menej nastastie nie :) skoro sa uzdrav a napis ako sa mas.pa
neviem co mam vecerat :( a zajtra pondelok...

marijam

Juuu Annika no veru lieč sa :-) To je prednejšie ako nejaké chudnutie, a cvičenie :-) Tak teda skoré uzdravenie aby si sa čo najskôr mohla k nám pridať ;-)

Annika1987

Ahojte, dlhsie sa neozyvam, dostala som zapal mocoveho mechura. Takze teraz vobec neriesim zdravu zivotospravu, ale v prvom rade sa nalievam urologickym cajom. Aspon mam poriadny pitny rezim :D. Netusim, kolko vazim, ale tipujem, ze sa vianoce trochu prejavili aj na mne. Teraz ale ani cvicit nemozem. Ale urcite pokracujeme :). Stale sem chodim a ked budem zdrava, tak budem opat aj cvicit :).

marijam

A na koláčiky neviem či mám nejaké zdravšie recepty...Kadejaké robievam..linecké koláčiky. Jablkové, tvarohové, čučoriedkové záviny, štrúdle...rožteky z kysnutého cesta. To som si dopriala namiesto sladkého a popritom sa mi darilo chudnúť :-) Najradšej pečiem keď je dostatok čerstvého ovocia, a najmä zo našej záhradky :-)

marijam

Ahoj sloniatenko ..neviem či to bolo dobré..ale tak mne to tak chutilo..:-) Nahradilo mi to v prvom rade sladké :-) A ovsené vločky sú zdravé...najradšej mám čisté..nie tie ochutené z tesca a tak :-) Teraz to už jedávam pomenej :-)

A inak kočky jak sa darí? Bez sladkého držíte sa?? :-)

Ja mam dnes nejakú extra silnú chuť na sladké :-/ Asi si dám niečo lebo zošaliem inak :-D

sloniatenko

ahoj marijam a myslis ze vecer boli vhodne tie vlocky s mliekom medom?a ten zazvor caj som skusala pit ale strasne mi nechuti ja som ho varila ako z celeho zazvoru z korena.a ake pecies kolace mas nejake zdravsie recepty?ja skusam na ranajky jedavatt ovsenu kasu taku instantnu co uz len zalejem vodou mnamka :) vcera bolo i sladke ale musela som oslava...
nevadi :) myslim ze inak idem v pohode :)
maruska123 aj mna by to zaujimalo lebo to znie zaujimavo :)
kristinkita a o co si sa stavila ak to nieje tajomstvo? :) i ja som sa uz stavla a prehrala som nejak ma to vtedy nemotivovalo bolo to uz davno tusim o 50euro :( to ze ti nechuti sladke je super normalne ti zavidim :) asi ti naozaj pomoze ked vecer a v noci prestanes pijedat :) urcite to zvladnes :) to ty mas pred sebou len dat dle 4kila ale ja 16-17kil :( keby mne stacili tie 4..no raz mozno i to bude :) peknu nedelu spolubojovnice :) :) :)