Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Heatherka nie nerobím žiadne špeci :-) Klasika...a je fakt dobrý ..a tiež mi vydrží aj týždeň. A na ten tretí-štvrtý deň je najlepší :-)
V tomto recepte sú veru zaujímavé ingrediencie.. A skúšala si ho upiecť??

Heatherka

aaha , ja som si marijam myslela, ze si robis nejaky speci :)

ja kysnute nemozem a nasla som jeden super recept,ale vraj ten chlieb vydrzi aj 2 tyzdne :D ale ingrediencie su zaujimave :)
pšeničná celozrná múka 0,4 kg
ražná celozrná múka 0,4 kg
ovsenné vločky 0,5 kg
pšeničné otruby 2 šálky (2,5 dcl)
cmar 1 l.
šípkový, ovoc. alebo zel. čaj 1 šálka (2,5 dcl)
soľ 2 čaj. lyž
sóda bikarbóna 2 čaj. lyž.
rasca 2 čaj. lyž.
sacharín 2 tab (miesto sach. môžu byť 2 kocky cukru alebo lyž. medu)

marijam

Dobré ránko sloniatenko...Nie o tej fritéze som nepočula :-)Ja neviem či mi niečo nejak extra pomohlo..ale tak vždy ráno keď vstanem vypijem pohár teplej vody. Zumbu som tancovala..ale to len tak sama pre seba. Boli aj časy keď som jedávala večer len ovsené vločky s mliekom a medom. Pijávam len čistú vodu s vodovodu a sypané aromatizované zelené čaje. A teraz mi priateľ poradil po obede ( 20min. po hlavnom jedle ) vypiť zázvorový čaj z čerstvého zázvoru...je to dobré na trávenie...tak tak pijávam už asi 3 mesiace :-) No a samozrejme žiadne sladkosti, sladké vody, čokoládky, chipsy atď. A k tým sladkostiam..ja namiesto sladkého keď už tak..tak si doma upečiem koláčik :-) Ja som taká gazdinká sa priznám..radšej si doma urobím, uvarím, upečiem ako v obchode kúpim ;-)

pekný deň prajem :-)

sloniatenko

no aj u nas sme par krat skusali piect chleba a nebol zly ale tento z pekarne je uuzasmy ale len ked mas kvalitnu zmes na pecenie inak nie.ja ho moc lubim :) ty si ale vela schudla marijam super :) a co hovoris na tu fritezu neviem presne jak sa vola ale nejaka nova ze sa tam tusim dava iba lyzica oleja tusim tefal no neviem presne :) je nieco co ti velmi pomohlo schudnut?(nejaka potravina,sport,caj nieco co ti trocha k tomu dopomohlo? ) ja si na veceru zvyknem robievat huste polievky ale nezahustovane tske hribobove,zemiakove atd.

marijam

No načo?? na jedenie nie? ;-)Heatherka// Klasika hladká múka, celozrnná múka, rasca, soľ, kvások s vody a droždia ... a ja pridávam do cesta aj ľanové, a slnečnicové semienka. Upiecť dobrý domáci chlieb je taká troj hodinová záležitosť ;-) Piecť ho ma naučil otec..Ja už ani neviem ako chutia tie chleby s pekární čo dostať v obchode :-D

marijam

Ja nepekávam v pekárničke ...tú ani nemám :-D Pekne si sama vymiesim cesto..nechám vykysnúť, a tak :-) Moja večera nikdy nebola niečo extra diétna...boli aj dni keď som si klobásečku dala.. ale tak väčšinou ovocie, zeleninku :-) Nikdy som si pri chudnutí nejaký jedálniček nerobila :-)

sloniatenko

marijam i jadoma peciem vpekarnicke su mnam :) ale snazim sa chlieb az tolko nejest a co si jedavala na veceru ked si chudla?