Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Skúšala som aj to, že na raňajky som si varievala nejaké tie ovsené kaše...z toho ma napínalo doslova!!! A podľa receptov sa varia vo vode..to mne absolútne nechutilo...ani keď som si to osladila medom a dochutila orechmi alebo ovocím..ble!

marijam

Ja som už raz taká...mám svoje vychytané chuťovky čo mi chutia.. Veľa ľudí sa čuduje ako to môžem piť, jesť...ale mne to chutí..a hlavne je to zdravšie :-) Viem čo jem a pijem ;-) Neuznávam diéty, sledovanie si kalórií ..to neviem doposiaľ rozoznať..dokonca na raňajky si s domácim (mnou upečeným) chlebom dokážem namiesto masla natrieť kyslú smotanu 14%-tnú a zjesť kopec kopeeeeec syra..tomu ja nikdy neodolám :-)

marijam

Ja keď kakavko tak z toho kakaa čo pridávaš do pečenia klasika to Holandské s kravským mliečkom a osladím medom lebo kakao je dosť horké ;-)( Robíš ho tak isto ako puding..Mlieko v hrnci varím..troška mlieka si nechám zmiešam s kakaom a pridám..osladím medom,a kakavko je na svete :-) ) Ja som to potom neskôr nahrádzala tými vločkami čo som písala niekde nižšie:-) Ja si vždy radšej upečiem koláč ako chodiť hľadajúci nejakú sladkosť :-)

papricka29

ozaj a to granko.....zial aj na nom som bola zavisla, ale udajne je to strasny blud, cize asi medikom nahradit najlepsie .... ale nie hypermarketovy,ale ten echt domaci,alebo co babky na trhoch predavaju ....no znie dost mizerne tolke obmedzovanie , ale tak robime to pre seba ...

papricka29

sloniatko pekne si nachystaj papat dneska ! :) nech do leta su na tebe znat krasne vysledky :) ... ja si dam dneska este kludne pomaranc, tieto kalorie ani ja neriesim, len obmedzujem ako porcie tak aj sladkosti .... a potom som este mala puding asi o 16tej :/ ja viem ze to tiez nie je najlepsie, ale bola na neho chut :D cize neboj, obe mam problem sa nejak udrzat, ale som si pekne pobehla, 4km, tak som rada :)....

sloniatenko

marijam a to je najlepsie usporiadat ho tak jak uznas za vhodne ty a ne nejake tabulky s hodnotou jedla.ano urcite je kusok ovocka lepsi jak cokolada i ja si myslim ze radsej si ho teda dam :) a ako si pri chudnuti riesila chut na sladke?mne jednu dobu zaberalo kakao granko moze byt?ako ja viem ze v nom je tiez cukor ale menej a ma i vitaminy :)

marijam

moja neviem či to nejak vadí..Zas nejedávam to každý večer...keď si dám raz za týždeň podľa mňa mi to nejak neublíži :-D Aj ja som počula, že najlepšie len doobeda..:-) Ale tak vždy je lepšie dať si jabĺčko ako nejaké sladkosti vyjedať :-)Podľa mňa..ja sa priznám nikdy som sa nezamýšľala či to ma nejaké kalórie alebo cukre...dokonca ani neviem koľko má čo kalórií a tak.. :-) Ja som si nejak jedálniček usporiadala podľa seba :-) A bolo :-)

sloniatenko

marijam dakujem za tvoje povzbudive slova snad mas pravdu.a mozem sa ta nieco opytat?pises ze si das vecer ovocie a nevadi to?lebo sade pocujem ze ovocko len doobeda lebo ma vela cukrov..ale ja tiez lubim hlavne mandarinky a nechcem ich jest len do nejakej 14h ja ich jem i o 16h aj neskor :)

marijam

sloniatenko tieto stavy som aj ja mávala..poznám to veľmi dobre.. neboj sa veď stačí, že si sa Ty aj ostatné len obmedzili v tých sladkostiach...nehovor si, že si ako utrhnutá z reťaze, že si si niečo zo sladkého dala ... to som aj ja robievala :-) Stačí si len hovoriť, že to dokážeš, a určite nehovor, že my budeme schudnuté a ty ešte stále budeš bojovať ... sme tu nato aby sme sa podporovali, a Ty budeš pekne chudnúť s dievčatami :-) I keď je pravda to, že každý inak chudne...každému to telo inak spaľuje atď... ale pomaly to pôjde verím tomu ;-)

No ja som akurát dofrčala s práce ...už je 6 preč tak si dám nejaké ovocko a zeleninku :-)

Krásny večer prajem a držkám paľce kočky :-)

sloniatenko

no tak dnes den total pokazeny...rano sladkost potom pizza a zase dve sladke cokoladove tycinky :( dnes somjak itrhnuta z retaze :( pomooc :( ale ja viem cim to asi bude tym ze som nemala nachystane jedlo lebo nebol cas ani nalada..tak si za to mozem sama..mne v chudnuti pomahaju polievky tak si porobim zajtra daake.no co dnesny den uz nevratim a ani sa nedozviem co to zas do mna voslo ze som toho tolko zjedla...ked uz budete vsetky schudnute ja budem furt na zaciatku bojovat s 1kilom taky mam pocit ze som na to slaba...niekedy to tam vnimam... :(