Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

papricka29

radsej hladna ako prejdena, to je teda moj pripad, a nikdy sa nenajest do uplnej sytosti ....i ked clovek ma chut a este by si dal, treba povedat nie .... a neviem mna na stavy unavy len kava zabera ....ale zas nesladena, ak sladena tak trstinovym cukrom ... a ja si nejak hovorim ze na desiatu nejaka ta sladkost (ja holdujem cokoladam) byt moze, ale treba si to vychnutnat nie rychlo spapat nech z toho clovek nieco ma ..

sloniatenko

ale ja neviem co mi dnes je som cela dajaka divna unavena hladna potom prejedena mam chut na zle veci a ziadnu energiu :( :( :(

papricka29

taaak ja som pisala do temy behanie, ale napisem i tebe sem, tak ja mam asi 172 cm, mozno 173, a asi 70 kg, (a 95-70-100 miery ).. no a ja chudnem asi tak ze som obmedzila mnozstvo konzumovaneho jedla, charakter zatial ani moc nie, ale snazim sa redukovat tie sladkosti (ale dnes som uz mala stplik cokolady), a chipsy som vynechala uplne a tieto slane vecicky .... a zacala som behavat, mna nejak brusaky a poodobne veci nikdy nijak nebavili ale kedysi som behavala, tak sa k tomu postupne vraciam .... aaa mozno sa pytas preco pisem miery , no lebo podla mna sa lepsie na nich sleduje kolko clovek schudol, nakolko mne sa vaha nehybe strasne dlho, ale zistila zmenu toho podkozneho tuku, aj ked som kedysi behvala som mala tuto hmotnost ..

sloniatenko

papricka ja viem ale predtym som vydrzala aj viac ako tyzden bez nich a teraz ma to zene k nim uz som mala kosicek a teraz jem pizxu :( neviem co mije :( a ty ako chudnes?

papricka29

ked ta to "potesi" aj ja mam chut na sladke :D ale ja tiez obmedzujem a tak mno ....moze to byt tym, ze mas svoje dni, ale je to skor o tom, ze ked sme kazdy den papali sladke par rokov, tak neprestaneme zo dna na den :X

sloniatenko

no ahojte baby ja vcera pocas dna docela dobre ale vecer som to riadne pokazila bolo i sladke i dost slaneho :( :( neviem cim to je :( myslite ze tym ze mam svoje dni?nakoniec i teraz mam chut na sladke :(