ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Na raňajky klasika...chlieb, maslo alebo syrokrém, saláma..nejaká tá zelenina. A ja chlieb a pečivo v obchode nekupujem. Sama si doma chlieb pečiem :-)A ty??
ahoj marijam no tak bud rada ze si nepribrala to je super :) to nafuknute brucho moc dobre poznam :( a co zvyknes tak ranajkovat?
Pekné ránko sloniatenko ...ja som nepribrala cez sviatky..len brucho som mala stále také nafúknuté jak balón. A hrozne blbý pocit...teraz je to už fajn :-)
ahoj marijam ano i cez sviatky som zas daco pribrala ale sa ani necudujem pri tolkych kolacoch :( tak ako ty i ja som ich furt jedla :( ale vcera po dlhej dobe konecne nic sladke :) a ty si kolko cez sviatky pribrala?
Kristinkita_1 pridávaš sa k nám?? My Ti tiež držíme paľúšteky :-)
Bude fajn nebojte sa dievčatá a hlavne sa nevzdávajte :-) Sme tu preto aby sme sa podporovali, a aj sa budeme :-)
Tu sme tu!! :-) Ja sa tieto dva týždne neskutočne prejedala...ale už tretí deň sa snažím držať na uzde :-) Pohybu zatiaľ máličko...aaaale od zajtra už nastupujem do práce..takže toho pohybu bude podstatne viac :-) I tie sladkosti vlastne koláčiky by som už chcela prestať jesť! :-D Ale ťažko to bude ťažko. :-)
sloniatenko takže po sviatkoch tvoja váha stúpla?? :-(
Joj dievčatá sviatky boli..nezúfajme do leta pochudneme, poniektoré sa udržíme na váhe..a budeme ako lane :-)
Držím palčeky, a dajte vedieť ako ste na tom :-)
Ahoj, idem chudnuť s tebou :-)...
Napíš mi na email nikenka@zoznam.sk
ahojte tak baby dnes rano vaha=68,4kil straasneer!!! a dnes kustik torty bola narodeninova ale len kusok a inak myslim ze ok podla toho jak som si to chudnutie ja pre seba vymyslela myslim ze v pohode :) a ako u vas kde ste vsetci?tak pa ale baby ja to tu bez vas nezvladnem :(
kristinka teda ked to robis kvoli sebe tak to je fajn.ja si myslim ze sa da za 6mesiacov. schudnut 10-12kil leboto su 2kila za mesiac a to je v pohode :)
dnes som sa zobudila do noveho dna do dna ked znovu zacinam svoj boj s kg navyse a dufam ze uz to dotiahnem do uspesneho konca teda dufam ze kazda z nas :) tak vela stastia :) A piste ako to ide vam :)
Neviem čo mam robit. Dôlezite je ze aj ja sa chcem citit fajn. V prvom rade to robim kvoli sebe.
Drzim vam vsetkym palceky.
Verim ze pevnou volou a odhodlanim je mozne vsetko. Aj dat dole 10 kg za 6 mesiacov.