ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
papricka ja prejdem cez cestu asi 100m a som sa lyžiarskom stredisku :-) Za lyžovačkou nemusím nikam chodiť na dovolenku ;-)
tie ryzove chlebicky (nazyvane polystyren) su vhodne na nase chudnutie ? :)
marijam ja som cakala ze dlhsie budes , som myslela ze na tyzden na lyzovacku ides a nie na 2hodinky,tak pekne ze to mas tak po ruke :)
inac ja neznasam cotagee syr , snazila som sa s tym bojovat no neuspesne :)
ale uhorky mam, aj papriku a ten polystyren som kupila...tak cakam na reakcie :)
Ahoj dievčatá tak ja som už doma..dve hodiny na svahu mi bohate stačili!! Premrzla som do špiku kostí...teraz som sadla k teplému čajíku, a sušeným banánom :-)
jezis odfotit?no neviem teda :) no ovocie a zelenina su drahe ale to som vzdy kupovala takze to je klasika uz pre mna.no a chleba teraz uz doma peceme tmave ale v minulosti sme vacsinou kupovali rascovy konzumny ako ne tie extra tmave ale aspon taketo lebo zemiakove neznasam ale kupovavala som si obcas i tmavy so semiackamm a ten bol riadne drahy bol asi menej jak po kilovka a stal nejak 1,50myslim a hned bol fuc ale bol vyborn :) a ten cattage cheese skus kuknut v tescu tesco znacku je o dost lacnejsi jak ten origos a rivnaky :) myslim ze aj hodnoty ma podobne :)
sloniatenko, kupila som si cottage cheese, grahamovy toastovy chleba, papriku, rajciny, uhorku, jablcka, liter mlieka a som bola aj prekvapena nakoniec pri pokladni :D ale zas to mam nakup na viac dni, takze v pohode...
ked si ale porovnas nejaky obycajny ovocny jogurt s tvarohom, tak tam je dost velky rozdiel, alebo biely a grahamovy ci celozrnny chleba, tiez je tam rozdiel... no keby som v minulosti nezrala, nemusela by som tu teraz nad tym premyslat :D
sloniatenko, este mi napadlo, ze ty sa nevyskusas odfotit, aby si sledovala svoje uspechy? mna to celkom nakoplo :D uz aby boli viditelne!! :D
annika nieco je drahsie nieco stoji rovnako ale co uz :) a aky si kupila chlebik?a kogurty?som zvedava vsak? :) u nas doma peceme chlebik v pekarnicke je uzasny tmavy :) mnam
marijam pekne lyzovanie :)
maoam dufam ze uz som sa prepla natrvalo ja viem ze to musi ist pomalicky jasne .tak uz si opakujem prezieranim nic neviriesis a vaha pojde len hore a ne dole a pritom mi sladke vobec. nechyba ani slane mozno tak raz za cas kustik dacoho.a ten pohyb no uz som pisala ze ja bud mam obdobie ze cvicim aj kazdy drn a riadne a vtedy ma to mooc bavi alebo necvicim vobec bihuzial to vobrc je castejsie.niekolko mesiacov nic a potom mesiac cvicenia a tak dokola.a tebe je co ze nemozes cvicit trda ak sa smiem spytat?
tak som si bola nakupit zdrave jedlo... baby, to je vam ale drahsie ako kupit biely chleba, maslo, obycajne jogurty a tak dalej... :-o :D
marijam: uzi si to :-DD
Sloniatenko: ty sa musis v hlave prepnut, svoje mentalne nastavenie, taketo veci, ak maju byt trvale, NEJDU rychlo, proste logicke, ked mas dat dole 15kg, tak sa nastav na rok-rok a pol, neznamena to, ze uz nevezmes do ust keksik, ze uz nezjes chrumku, blbost, radsej zmensi porcie, raz-dvakrat do tyzdna nieco male sladke mozes, dolezite u teba podla mna je, ak mozes zdravotne a nic ti nestoji v ceste okrem snad lenivosti/pohodlnosti, najst si nejaky pohyb alebo sport, ktory by ta velmi bavil, ktory by ti robil radost. Kebyze mozem (zdravotne), tak sa osobne prihlasim do fitka alebo na zumbu. Vo fitku mas trenera, ktory sa ta ujmem a usije ti plan na mieru, na zumbe mas super hudbu, srandu a kopu inych bab, ktore ta budu podporovat + predcvicovatelku, ktora ta tiez bude motivovat.
Ked prekonas lenivost, pociatocnu a zacne ta to bavit, budes sa citit lepsie, fyzicky aj psychicky a ten pohyb ti bude chybat.
Ked budes mat pravidelny pohyb, cojaviem 3x do tyzdna, tak mozes obcas aj nieco male zobnut a nic sa ti nestane.
Ty musis zmenit celkovo svoj zivotny styl a mentalne nastavenie a 1kg/mesiac je fakt realny ciel.
Ja som tak chudla od maja do novembra a nic extra nebolo treba, trocha upravit stravu a vecer nejest sacharidy + pravidelen prechadzky a vtedy este 3x do tyzdna stacionar 30min najnizsi stupen a 6kg bolo dole za tych 6 mesiacov, ani som nevedela, ze ako.