ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ja som zacala zaciatkom januara. Moja vaha bola 69kg! o boze najhorsia v mojom zivote....:-((((, ale zato si mozem sama.Dnes rano to bolo 66 rovnych, tak sa tesim a pokracujem! Do leta mam plan 62kg! Sloniatko zatni zuby a idemmmeeeee!
Ahoj Helus...je tam kadečo..aj koláče, rezne, šaláty, ryby, hydina...kadejaké možnosti ako upraviť jedlo..ale aj veľa zeleniny :-)
sloniatenko ty robis tiez na smeny,ako ja.Ked som v praci,tak je problem jest kazde 3 hodky.Teraz som bola doma po operacii kolena od 12.12 tak som jedavala presne,ale od stredy uz nabieham do prace,to bude poobedna,tak uz to bude horsie,ale budem sa snazit,tak ako pred operaciou,ale bude to nic moc.V pravidelnosti je veliky uspech,mala som to moct zazit.Ja som memarodovala 8 rokov,a teraz sa uz tesim do prace,medzi ludi.
ahoj helus, len oprasuj recepty, same dobroty zdrave tu vypisujes, mnam, tesim sa ked oprasis dalsi :} som velmi zvedava ako dopadne tvoja vaha, si pre mna velikou inspiraciou, ako sa ti dari!
sloniatenko, asi ti nevychadza jest kazde tri hodiny, ze? lebo to podla mna robi dost, ta pravidelnost. a zlozenie stravy asi tiez nie je priaznive, lebo ako citam vzorovy jedalnicek, tak tam vidim viac sacharidov ako bielkovin, a to by malo byt naopak si myslim. a malinko zeleninky tam mas, to je skoda, skus zaradit viac "ziveho" jedla - ovocko, zelenina. a co sa cvicenia tyka, verim, ze sa ti nechce po praci makat,ked si tak dlho a mas aj fyzicky narocnu pracu ale "kto chce hlada sposoby, kto nie hlada dovody". skus porozmyslat, ci nemas cez tyzden cas 2 hodinky na nejaky sport. na nete si stiahni nejake cvicko a mozes aj doma cvicit, ked nerada chodis inam.viem, ze sa lahko radi a tazsie je to splnit, hlavne ked mas pracu taku aku mas... ale bohuzial, zadarmo asi nic nebude :/ ale sloniatenko ty to zvladnes!!!!!!
Ahojte babulky,prajem vam pekny den.Ja som dnes bola plavat,ziima jak fras,nechcelo sa mi,ale co uz bola som napisana,inac by mi to prepadlo.Marijam ta HRNCEKOVA KUCHARKA,je o kolacikoch,alebo take zdrave varenie.Nazov mi pripada ku kolacom.Popozeram sa po nej.Inac ta falosna treska,je super,zacala som oprasovat stare receptuse.V stredu sa vazim,ale keby som uz nedala nic dole,som spokojna,len to udrziavat.Moj ciel bol 65 ale vidim,ze som to dobre potiahla,ani sama neviem,ako sa mi to podarilo.A este keby,ze mozem posilku,tak som uplne heppy.Ale musim si vystacit,s loptou,biciklom,a chodzou.
Sloniatenko no tak -15°C určite :-/
marijam a kolko je dnes u vas stupnov?aj ja idem jest ten rezen a kasu a oharok ja viem ziadna slava.
danka asi si budem muset najst cas..a co ine robim zle ze ja nechudnem?ostatne kraasne chudnete a ja ani 1Kilo a mozni 1cm som schudla...ved som dost dlho ani sladke nejedla ani nic extra zle tak ja fakt nevuem.a myslite ze nejem malo??lebo ked mam svoj bezny den taky ked nejem blbosti tak jem asi takto:rano bud ovsena kasa alebo krajec chleba 1-2platky 30%eidamu rajcina.obed vacsinou polievka zeleninova +zemiaky obcas k tou chlieb a potom dlho nic lebo ju jem az do poobedia potom neskor rozok+zelenina a doma vacsinou zas polievka a obcas k nej kustik chleba a este po obede mandarinky.desiate nejak nemavam odjem si ked chutnam obed.no a cez vikendy mavam normalne jedlo nie polievky a ked robim rano tak tiez mavam normalne jedlo tie polievky vacsinou na poobedne berem.inak varim maski,zeleninku zemiaky...ale snazim sa zdravo na minime oleja a tak no co myslite?
annika ja viem ze by som mala no som lenivaa nemam ani kedy do 20:30som v robote :( kaqa ja dokazem si dat ciste acidko ale moc lubim vanilkove aj ked biele je urcite lepsie ale ja acidka moc nepijem ale ak zvladas tak biele :)
franzi ahoj vitaj :) ostanes tu uz dufam :) a kolko si uz schudla? sranda tie nase chute :) :) :)
danka