ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte baby ! :)
Lilekk : pohánková kaša sa má podľa návodu variť, v malom množstve vody až kým poriadne nenapučí, ale ja nerada ničím všetky tie zdravotinky v tom takže to iba zalejem prevarenou vodou a nechám 10 min. napučať :) a papám to väčšinou na raňajky s medom, džemom-teda na sladko :)
Danka nie, nie som chorá neboj :) ale mám ísť na operáciu s kolenom znvoa v pondelok takže mám koepc predoperačných vyšetrení a také veci. Bojím sa celkom dosť, najhoršie je že som dostala v piatok krámy, a v utorok ma majú operovať, takže uvidím či mi dovtedy skončia alebo to nakopniec zruším.
A čo sa týka môjho stravovania teraz,tak je to fakt fakt zlé ...
Keďže mám krámy takže piatok raňajky pohánkvá kaša, desiata jablko, obed šalát ( cottage cheese,mrkva,zel.olivy,cibuľka), no a potom to začalo :D desiata sladená aktivia + suš.ovocie+orechy,potom zase aktivia, potom tyčinky slané, ruská zmrzlina, arašidy slané, a znova cottage cheese so zeleninou a ešte nejaký chlieb natretý, no proste sado maso :D ale tak bola som potom 1hod. na korčuliach :D :D nič moc čo ? :D
No a dnes ráno jablko, desiata aktivia biela + suš.ovocie džem a orechy, obed : 3 chleby s maslom a džemom, potom zase aktivia a potom miska granadíru s acidkom :D no taká prejedená som už dlho nebola, potom 1 hod. na bicykli, aspoň trošku mi vytrávilo, ale vypila som od toho granatíru už iba 3/4 l vody, a zajtra pekne tak ako vždy ... no povedzte je to normálne ? :D a taká som bola konečne spokojná, cítila som sa super, nie ! mne prídu krámy a ja zas žerem jak ruský tank ..
Dúfam že vám sa darí lepšie baby :)
Pekný večer ešte :)
Ahojte baby vidim,ze vsetky ste mimo domu,aj ja idem sa prejst,teraz pijem dobry zazvorovy cajik,nechcem ani vidiet sladke nic,po vcerajsku som divna na zazivanie,tak mi treba.Prajem vam pekny zvysok soboty,a krasnu nedelu.
Ahojte baby moje,ja som vcera v noci mala bolesti zaludka+ brucha,tak som vstala o 23,45 a vypila 1/2 velkeho Acidka bieleho,a rano bolo dobre,pila som ho na zachode,ked som sa isla vycurat,heh.Dnes uz som normis,mala som kavicku moju milovanu+ zeleny caj+ pu-erh,a ranajky od macingovej.Sama som na seba nastvana,takto sa posrat,ale moja vina,u dcery je nejaka nastraha,a mna vcera chytila zravka,aj ked viem,ze nesmiem,ze potom mi bude zlee.Dneska pekne pocasie,idem do Tesca nakupit,a potom sa venovat domacim pracam,priatel ide na nocnu,tak vecer pojdem o 19 na prechdzku,a potom romanticky vecer na DOME.PRAJEM VAM PEKNY VIKEND MNE UZ DOVCA SKONCILA,OD PONDELKA ZAREZAVAT,A HNED VIKEND PRACOVNY,ALE NEVADI.
tak baby ja som dnesvna olovrant zjedla viac ako polku jogurtu a potom neskor mozzarelu s rajcinou lebo nebol cas a vecer prazenica z 1vajca bez tuku+rajcina+plesnivec cely.
heluska hlavne ze uz je ok
annika ty si tusim zamilovana :)
lileek a kolko si to uz schudla?no mozno by to bolo dibre aj pre mna nejest prilohu no neviem.inak na to tusim nic az tak extra neni :) lybis kofolu?ja srraaasne :)
Ahoj lillek mne uz par rokov zle travi,ale uz je dobte mala som aj veceru a je mi super,mala som vajcovu omeletu a veliky karelab k tomu,a super som si pochutila.mne cukor+ tuky zle travi,ale niekedy aj mliecne mam problmy,fuuj vtedy ide zo mna aj horom,aj dolom,mam zaludocny vred,tak ten tomu pomaha tiez.Ja viem,ze nesmiem take zjest,ale niekedy par krat do roka,sa neovladnem,a mam problem.Dcera mi furt nadavala,ze naco to zeres,ked potom ti je zle.
sloniatenko - vies co mne to nA obed vobec ale vobec nechyba, niekedy si dam 2, 3 lyzicky z prilohy ale uz mam aj stiahnuty zaludok :)a napr cez vikend jem normalne prilohy, napr budem zajtra robit celozrne cestoviny, inak bola som tam dvakrat zatial chodim kazdy tyzden teraz pojdem utorok uvidim ci bude nieco dole kedze som zhresila musim sa teraz cez vikend snazit :)
no ja som mala dnes na veceru 2 vajcia na tvrdo, zeleninu a 3 platky sunky, no 2 pohare kofoly :(( dnes som celkom zhresila
helus to mi je luto ze az takto ti je zle :( to ti tak zle travi? :(
lilekk ja uz som aj vracala,idem pekne domov si lahnut a caj si uvarit,ale som hladna dam si doma leh cottage.takto dopadnut na navsteve,co uz ponaucenie,u nich nic take nedat do huby.ale este aj chlieb s tou bryndzou od olovrantu som nemala stravany vobec.
sloniatenko, Danuška, pravdu máte, už také veci nebudem robiť :)). Ste zlaté, že ste na mňa mysleli, ospravedlňujem sa, že som vás vyľakala... sloniatenko, myslím, že tak oscilujem :D čo sa týka rozmerov. Záleží od toho, ako mi práve chutí papať :D. Ale je to plus mínus stále ako bolo, posudzujem len podľa riflí, určite nechudnem. Ale rada by som :D len by som sa musela na to viac orientovať. Možno keď zase budem viac času tráviť s vami, tak sa do toho zase pustím :D.