Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

kiki5599

Helus no presne tak no a vidím že aj vám sa celkom darí ako som tak námatkovo čítala. Veľa šťastia ja tu už tak často nebudem lebo je tu strašne veľa príspevkov od vás a nestíham to čítať :)

kiki5599

cavte baby moje...som tu po dlhom čase nestíham vás čítať, stále pokračujem so všetkým len aby ste mali info o mne :)

Helus

Baculka drzim palceky,nech to dobre dopadne,ak ta zoberu.
SLONIATENKO nA ZAHRADKE MAM JAHODY,HRASOK,ZELENU FAZULKU,UHORKY NAKLADACKY,HROZNO,CUKETY,PATIZONY,TO VSETKO KAZDY ROK SADIM,ANI TENTO NIE JE VYNIMKA.AJ STROMCEKY MAME JABLONE+ HRUSKY,ALE ANI JEDEN PLOD NA NICH NEBOL UZ 3 ROKY,JA SOM MALA NA VECERU CHLEBIK NATRETY BAMBINOM+ LADOVY SALAT+ ZELENY CAJ,VIEM BAMBINO NENI VHODNE,ALE MALA SM CHUT NA NEHO,TERAZ UZ LEN PIT BUDEM,PEKNY ZVYSOK DNA VAM PRAJEM BABY.

Helus

Ahojte babulky moje,teraz som prisla z prace,pijem kavu,a idem si vas precitat,ako sa vam darilo.ja mam zaludok,totalne o nicom,dnes doobeda burizonove chlebiky suche,obed oaradajkova kapusta,je mi zle na blvanie,uz od vcera,aj noc bola onicom,a na jedlo vobec nemam chut,po ceste domov som zjedla 1 jablko,a vecera netusim,mam uvareny zeleny caj.Mozno mrkva dusena.

dana660xz

lolinka krasna prechadzocka, super :) ja kym pojdem z roboty hadam aj prsat zacne :(
sloniatenko inak kukala som na ten parny hrniec v rakusku,ale este som neni presvedcena o tom, no hadam sa mi nieco uvolni v linke a ked budem mat a to miesto urcite si to kupim. inak v sobotu sa na zeleznej beha- vytazok ide na nejaku nadaciu, idete niektora? lebo ja hej

sloniatenko

dani to je super ze si si toho tolko kupila :) ja dnes jem na obed som mala uparene kuracie prso s uoarenou rajcinou+salatova uhorka a vecera este neviem :)

lolka00

ahojte:)
Dnes ráno 2 chlebíky s uhorkou.
V robote som šla na obed som si dala kur. prsia s ryzou a s mrkvou.
A teraz papám extra veľké jablko :)
A na večer mám v pláne papať vajíčko so šunkou a s uhorkou.
Nedávno som prišla domov z práce. To je 3-4km od nás. Nešla som domov z busom ale pešo :D

dana660xz

domi a ked mas 179cm a 64 kilo, tak sa citis tucna? ja mam pocit ze pri tejto vyske a vahe by si mala byt spajgla. ci?

Domi00

takze vek: 17. 64kg 179cm, ciel:min.59kg. Doteraz som jedla vlastne vsetko ..mekac,vyprazane,kolace..ale samozrejme s mierou. Odteraz uz chcem toto obmedzit na minimum. Neviem ci sa mi to podari, kedze sladke milujem :D