Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

maruska_123

maoam pisala si mi mail???prepac, moc nechodim na tu mailovu stranku..momentalne mam cca 57kg na tych mojich 168...ale stale je co lepsit, sak to poznas :D

ja som bola tiez dost citliva volakedy, uz nie som teda ani zdaleka, skor naopak :DD

Maoam

maruska, kolko teraz vlastne vazis na aku vysku? inak ty si asi velmi nepozeras maily, ze? :D

maruska, pisala som ti, ze to zavisi od povahy, komu co vyhovuje

ja som kedysi citlivo reagovala na kritiku, ale vlastne to bol len prejav toho, ze to bol zasah do cierneho a dotycny mal zial pravdu :-/

no teraz som uz o cosi starsia a nemam s tym problem

baby v nasej susednej teme Tvrdy trening ma neraz sprdli, ze co chcem, ked sa nehybem, alebo ked som este vela maskrtila

mali pravdu :-///////

totalnu a uz som to pochopila

no ja som sa zatala, leto je tu co nevidiet a fakt uz ma to nebavi, trva to vecnost a uz to musim fakt dat! :D

maruska_123

lilekk jasne, ved ja som nepovedala ze uplne bez prehreskov, to sa ani neda...vidis ty si schudla a sloniatenko velmi neschudla, tak kazdy sme iny, preto som jej to napisala, motivacne

lilek podla toho co tu citam tak sa stravujem dost podobne ako vy..cize snazim sa o bielkovinove vecere, ranajky na zasytenie, nemastne, nesladke..nieco take ako vy, len s tym rozdielom ze ja nejem maso cize musim to nahradzat prevazne strukovinami a napr tofu a tak...schudla som cca 8 kg ale este planujem dat nieco dole....ale skor si chcem teraz spevnit postavu

maoam dakujem ti..vies ja som proste taka, my sme vsetci doma taki, mozno az moc priamociari...a napr mne to vyhovuje, ked mi niekto takto povie do oci co si mysli, napr o postave, lebo prave to je pre mna motivacia..na mna tutu mutu neplati totiz :D

maruska_123

lilekk jasne, ved ja som nepovedala ze uplne bez prehreskov, to sa ani neda...vidis ty si schudla a sloniatenko velmi neschudla, tak kazdy sme iny, preto som jej to napisala, motivacne

lilek podla toho co tu citam tak sa stravujem dost podobne ako vy..cize snazim sa o bielkovinove vecere, ranajky na zasytenie, nemastne, nesladke..nieco take ako vy, len s tym rozdielom ze ja nejem maso cize musim to nahradzat prevazne strukovinami a napr tofu a tak...schudla som cca 8 kg ale este planujem dat nieco dole....ale skor si chcem teraz spevnit postavu

maoam dakujem ti..vies ja som proste taka, my sme vsetci doma taki, mozno az moc priamociari...a napr mne to vyhovuje, ked mi niekto takto povie do oci co si mysli, napr o postave, lebo prave to je pre mna motivacia..na mna tutu mutu neplati totiz :D

sloniatenko

lileeek ahooooj :) :) diky moja :)
ano uz obedujem bez zemiakov :) lileek som zvedava ako zajtra dopadnes kedy ides?hned napis

Maoam

lilekk: tvoje jedalnicky su pre mna inspiraciou :D

Danka: no troska miernejsie je to, ale stale nie OK :-/, co sa jedenia tyka, tak sa fakt snazim, lebo som sa zatala! :D

dana660xz

joj sloniatenko skvele bolo na blsaku :) mam "novy" cajnik, taky starodavny a aj taku vec na maslo, akoze tacoka a na tom taky vrch (neveom sa vyjadrovat), je to take kearamicke, nadherne malovane, asi aj dost stare. a mam aj nove saty, deku a ataky prehoz na postel. a tiez sadu mini salok, krasne. a este som si nakupila nejke oblecko. znackove doslova za par eur. joj a nadherny oranzovy kufor. ja milujem zbytocnosti, takze som tam bola ako ryba vo vode :))))
dnes som zjedla zatial len ovsene vlocky a 3 kavy, hekticky den mam, ale idem obedovat: mam mrkovovo-petrzlenovu polievku. ale taku hustu, pomixovanu. idem si k tomu kupit zemlicku a budem spokojna. po robote idem aj na zumbu. tesim tesim! vytancujem sa dufam.
inak maoma ako sa dari? c o zdravicko?

lilekk

maruska - ja skoro kazdy den si dam pohar napr kofoly, a schudla som za tri tyzdne 3 kila, zas sloniatenko sa cez tyzden stravuje super a to ze ma prehresky cez vikend boze ved je clovek :)) ja keby som bez prehreskov a striktne odmietam vsetko tak jak sa poznam by som v jeden den pozrala potom vsetko co som si odoprielala :))
a vlastne Ty si ako stravujes, alebo co drzis? a kolko chces schudnut? :)

Maomam - dakujeeeeeeeeem :) no to je inak divne ze nie su grepy mozno este len dovezu :) nemas nikde po ruke aspon ten stanok kde odstavuju? tam by mohli mat ;)

Maoam

maruska, to zavisi od cloveka, jeden to vezme osobne a citlivo zareaguje, iny je vdacny za to, ze mu napises pravdu, kazdy clovek je iny

mne tvoj styl vyhovuje

je to tak, ja som to zazila tiez, faza, ze som necvicila, polavila v jedle, zasa prehresky a hned ani neviem ako plus 2-3kg :-/, no tak som sa nastvala vtedy

lebo clovek si sam stoji v ceste, ako vzdy

teraz som na tom tak, ze som sa rozhodla vytrvat, nech sa deje co chce, ide leto a musim to dat, nemam vela do ciela

sloniatenko

dani diky ale ja uz neriesim :)
moja ved vikend je na to nie? :) a teraz ako jes?ja akurat obedujem a ozaj ako bolo na blsaku?