ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
lilekk: mas super jedalnicek :D
maoam mozno to vyznie tvrdo, neviem..ale skor som to myslela ako nejaku motivaciu...nie ako kritiku...praveze ja si tuto temu citam pravidelne a rada, lebo ma zaujima a su tu dobre inspiracie a aj pre mna je to osobna motivacia ..takze tak...a kazdemu prajem jeho vysnivanu postavu...
maruska, poznam ta :-), hovoris, co si myslis a niekedy je to trocha tvrde, ale uvedies veci na pravu mieru take ake su a to je treba :D
viem si ta predstavit ako trenerku ludi s nadvahou,ako by si ich davala do laty :DDD
maoam dobre si to pochopila, ty ma poznas...
baby, mne snad vykupili vsetky grapefruity! obehla som tri supermarkety a vsade len haldy pomarancov, citronov a jahod a melonov a grepy nikde...:-/////
a opakujem, nemyslela som to v zlom...ani zdaleka..ale ide leto a aby sme boli spokojne ako vyzerame, vsetky....toto neberte ako utok alebo co
caute baby,
ja si myslim, ze maruska123 to myslela tak, ze keby Sloniatenko nemala take caste prehresky, tak by jej to slo lepsie a rychlejsie
pravda je niekde uprostred, ako vzdy
napriklad sama za seba mozem prehlasit, ze kebyze mam jedalnicek od Sloniatenka, tak priberam (vid vikend), ale kazde telo je ine, ja by som to nezvladla, ona pri tom chudne, sice pomaly, ale chudne
je pravda, ze tieto prehresky zabijaju casto ten uspech, ja to vidim aj na sebe, ze ked som dosledna a nepodlieham, hned sa to odzrkadli na tele v dobrom
maruska: ako ti to ide, vazis/merias sa s nami 30.04.? Uz sme cela tlupa :D
lilekk podla mna ked niekto pije kofolu, da si chipsy a bagetu a este neviem co..to len tak pre priklad, nehovorim ze kazdy den alebo co...tak asi by som to nenezvala zdravym chudnutim...a necudo, ze to nejde dolu..ked je vela prehreskov tak to ani nepojde
sloniatenko - ahooooooooooooooooj :)vidim ze si mala pestry vikendik :D dnesny obedik super, daj si poriadny kus maska, a vela vela zeleninky, a nezabudni olovrant, a potom na veceru tiez bez prilohy! :) som zvedava ale uvidis pojde to dolu rychlejsie :) postupne zacneme pridavat aj prilohy zajtra idem na vazenie tak ti podam nove infosky :))
maruska - radsej chudnut zdravo a pomalsie, nez drzat hlupe diety typu dunkenova a spol. a rozhadzat si tym cely organizmus ;) aj ja by som napisala k takej diete alebo hladovkam ze je to blbost a ze z toho bude akurat jojo efekt :)
inak ja dneska:
R- 6 fibre a zeleny caj
Ol: biely jogurt a vlaknina, ananasova stava, kusok mrkvy
O: sosovicova polievka a k tomu si dam syr :)
Ol: bude biely jogurt, vlaknina, ovocie
V: asi spravim prazenicu z 2 vajce, zelenina
dnes hodina cvicenia :)
dana ved v poriadku, nikto nie je dokonaly, to je jasne
ja som napisala, ze to nemyslim v zlom...len aby nebola sama po case sklamana ze to nejde bohvieako dolu..asi tak