Semeno...

jajka001_

angelina, to radou myslis to ze mas ist na wc? sak to je snad normalne, ze ides po sexe na wc. a aj tak vsetko nevyjde.

1angelina23

Napisala som tu asi tri krat ze som to nenapisala kvoli tomu aby mi osoba poradila "to sa neda",nie necakam nic prevratne ale ani to ze mi budes radit aby som pouzivala viac servitok, co nehnevaj sa ale napadne aj mna,s mojimi neozajstnymi problemamia poprosila som ta aby si sa do temy ku ktorej nemas co povedat nezapajala ustipacnymi a zbytocnymi poznamkami,.. a taktiez som napisala ze som nevytvorila temu kvoli tomu aby som sa tu hadala s niekym koho absolutne nepoznam,ale kvoli tomu aby som sa dostala k normalnej rade, co sa uz aj stalo, chvalabohu, ale to si si ty asi neprecitala,vsak?

maruska123

moje rakcie? ty sa tu oduvas, nie ja...viackrat som ti napisala, ze sa to neda, ze vzdy v tebe nieco ostane, toto si si ani raz neprecitala, ze? tak sorry, ked to nevies pochopit a este sa zdujes, lebo cakas, ze ti tu niekto poskytne nejaku prevratnu radu, tak clovek musi mat aj ustipacne poznamky..

1angelina23

a ja od zaciatku pisem, ze o nic nasilne som s anikdy nepokusala ani nepokusam ani nebudem :).. nato sa mam az prilis rada..vyskusam na to vecko ist ako mi tu poradila Heatherka :-)

maruska123

angelina ja si opustim s kludom diskusiu, ked budem chcet ja, nie kedy budes chcet ty...nemyslim si, ze mas pravo mi rozkazovat...

jediny, kto sa tu rozculuje a oduva, si ty...ja som az moc kludna, skor sa na tom celom smejem...

jajka001_

no vidis, a aj tak ti to tam ostane. to je proste normalne, to nie je ziadny problem a je zbytocne to riesit, proste to vytecie neskor. neskodi ti to, ked budes citit ze to ide, zbehnes na wc, pripadne maj intimku, keby daco. nemozes to nasilu dostavat von, lebo si ublizis. a to ti pisem uz od zaciatku.